Pazartesi, Ekim 22

Winners&Losers, 22.Oct (Weekly)

Winners;
*ManU forvetleri kendini buldu. Tevez-Rooney ikilisi Ronaldo destekli vaziyette süper işler yapıyorlar, yapacaklar. Villa'yı boş geçmediler.
*Burak Yılmaz, Tigana'nın son dönemi de dahil olmak üzere epeydir kayıptı. Gecelerde kayboldu diyenler de çoktu. Geçen hafta oynanan maçta silkindi, bu hafta golünü de attı. Kendine geldi çocuk.
*Drogba döktürdü. Saha dışında da, içinde de. Hem işimi yapar aldığım paranın hakkını veririm, hem de çıkkar babalar gibi hakkımı savunurum dedi. Bravo.*Fenerbahçe... Kaç zamandır böyle rahat bir maç izlememiştim Kadıköy'de. Rakip Fenerbahçe'yi yenmek isteyince sarı-lacivertliler döktürüyor. Kapanan takımlara yine kilit yok tabi ama olsun.
*Semih'e ayrı bir parantez açmak lazım. Adaam kenardan oyunu seyrede seyrede komple bir ofans oyuncusu olmuş da haberimiz yok, gerçekten bravo.
*La Liga.. Real ve Barça mağlup kapattılar haftayı. Valencia ve Atletico 4'ledi, yamuk golcü Forlan aslında hiç de yamuk değil.
*Tugay Kerimoğlu 30 metreden öyle bir gol attı ki. Yeterlidir..
*Bundesliga'nın gol krallığı listesi 8'er golle Toni ve Klose'nin egemenliğinde. Adil forvet ekürileri işte.
Losers;
*Ziya Doğan, dolayısıyla da Trabzonspor'u başa yazıyorum. 6. dakika 2-0 öne geç. Sonra maçı ver, yeni bir panteri ortaya çıkar vs. vs. Gitti nitekim.
*Lincoln, ofansta iyi, koşuyor, çok zeki falan da o hep medet umduğumuz sorumluluk alan, takımı yöneten adam değil. Hele ki bu hafta kendini yerlere atıp atıp durması tuz biber oldu. Olmadı.
*France Football. Baloon listeye Irak'tan bile adam var. Bari bizim Hamit'i koysaydınız diye geçiriyorum bazen.
*Stuttgart, şampiyon olduktan sonra bitti. Hala ayılamadılar. It's over, ok.
*Milan geçen hafta Lazio'yu yalandan 5-1 yenince sevinmişti ancak uzun sürmedi. Empoli Meazza'da 1 tane koydu 3 tane aldı.

Hiç yorum yok: