Cuma, Ekim 26

Road to UEFA Cup [1]

*Fatih Tekke ilk 11'de çıktı maça, Zenit-AZ ile 1-1 berabere kaldı. İkisi de orta üstü takıkmlar. AZ'de Kovermans'ın yerinde Ari var. Attı golünü. Hollanda takımlarında esas bu zaten, sistem kalıcıdır her daim.
*Tim Cahill hala büyük adam, Arteta'yı ise apayrı bir yere koyuyorum. Everton İngilizler'in tek tesellisi.
*Nihat kulübede oturdu, Villa Fiorentina ile 1-1 kaldı. Vieri hala gol atıyor.
*Crvena Zvezda, Bayern'e 2 attı ama 3 yemekten kurtulamadı malesef. Gecenin bombası olurdu her halükarda. 86'da Klose, 94'de Kroos Bayern'i ipten aldı resmen. Futbol böyle işte. Sezon başında favori gösterilirsen, hafiften bir silkelerler. 86'da zor uyanırsın.
*Atletico Rusya'da tosladı ama süper bir maç çıktı ortaya.ç Lokomotiv 3-3 Atletico. Agüero'nun 2 golünü es geçmek edepsizliktir.*Beşiktaş'ın safdışı bıraktığı Zürih, Sparta Prag'ı deplasmanda yendi.
*Bolton, Braga ile 1-1 kaldı. İngilizlere ciddi bir darbedir bu kutsal ada topraklarında.
*Tottenham, İngilizler'in acısı. Getafe 2-1 aldı yürüdü. Olan Martin Jol'e oldu. Kapının önüne koyverdiler. not: Daha sezonun başında teknik direktör kıyımı dünyanın başka bir yerinde yok yani, o derece.
*Ve Galatasaray. 2-1 verdi maçı. Feldkamp'ın kurtarıcıları Mehmet Topal ve Carrusca olunca maç çevrilemedi tabi. Chamakh verdi, CAvenaghi attı. 2.De de kendi koydu topu arkaya. Galatasaray'da düşüş var. Erken tutulan formun doğal sonucu olsa gerek. Lincoln'süz olmuyormuş, gördük. Ümit-Nonda dediler ama Hakan'da şeytan tüyü var. Onsuz da olamadı. Nasıl iştir anlayamadım. not: penaltı bana pek bir yalan geldi.*Helsingborg deyince akla sadece Larsson geliyor. O da bu durumun altını çok iyi dolduruyor sağolsun. 1-1'lik Panionios maçında golünü koyverdi.

*Gecenin genelinden bir sonuç çıkarmak güçancak favoriler ciddi ciddi silkelendiler. Galatasaray, Bayern ve Tottenham zor anlar geçirdi. Bayern güldü bu üçlüden bir tek ama o da malum.

Hiç yorum yok: