Salı, Ekim 9

Winners&Losers, 08.Oct (Weekly)

Winners;
*Avram Grant'ı seven bir tek patron var ama adam kazanıyor. cl'de galibiyet, ligde galibiyet, kupada galibiyet. Yine de gidici mi, evet.
*Raul Tamudo İspanya milli takımı aday kadrosunda. David Villa sakatlanınca bu arkadaşa gün doğdu. Gökhan Ünal misali, yürü ya kulum denmiş belki de.
*Barça Atletico'ya 3 tane salladı. Olacağı buydu. Sen bu adamları gol atamıyorlar diye eleştirirsen, onlar da cevabı 3'er 5'er verirler. Messi bildiğiniz gibi. Boş yok. Deco'nun golü bu takıma yakışmadı. İnsan alışıyor spektaküler mevzulara. Hayırlısı.*Marcus Hahnemann, Rading'in ABD'li kalecisi. Friedel'dan sonra adam yerine koyulan özgürlük ülkesinden ithal kalecilerin sonuncusu. Adam sürekli tutuyor.
*Manchester City ilk 4'ü zorlayacak kadar iştahlı. Bu gençler bozulmazsa 5 yıl sonrasını hayal bile edemiyorum. Ah kapital efendiler. Neler yapıyorsunuz öyle.
*Gökhan Ünal büyükleri boş geçmiyor. Anadolu'dan Avrupa'ya direk açılacak kadar kaliteli. Ezberi bozsun, takımını şampiyon yapsın, İstanbul'a uçak değiştirmeye gelsin. Süper işte.
Losers;
*Fenerbahçe, kayıp kıta Atlantis. Ötesi yok.
*Lazio kalecisi Muslera. 5 tane aldı içeri. Milan 1 golden fazlasını atamazken haftalardır, bu 19'luk genç feci dağıttı, dağıldı. Saracoğlu'na çıkan Ferhat misali.
*Mateja Kezman... Sezon başında bunaldığı her halinden belliydi, basına konuşmayacağım, küstüm tadında açıklamalar yaptı. Dayanamadı, her maç sonunda esti gürledi. Sonunda patladı Vestel karşısında. Ağladı hüngür hüngür. Yakışmadı. Ha youtube'dan gollerini izlersen inanamazsın, yine bir 10 milyon dolar eder ama geçti gülüm Bor'un pazarı. Kalmadı artık o eski "kurt" hocalar.*Paul McShane, Sunderland'in 2-2'yi bulduğu maçta kırmızıyı gördü. Hero Keano'yu üzdü, kızdırdı, kahretti. Wenger'in bebekleri 3-2 aldı maçı. Affetmediler.
*Tuncay Şanlı ne oldun sen öyle. İsteklisin, azimlisin, koşansın, uçansın da Fenerbahçe'deki olmuyor bir türlü. Alex açardı, öteki keserdi, meydan senindi. Kurtlar sofrası sanki Boro. Olmuyor işte, sıfır gollü maçlardan biri daha. Nereye kadar.
*Dida, geriye yarım vurgulu üç buçuk saltoyu atıverdi cl maçında. İlk değildi, bu senin de bildiğin.
Dosyayı açıverdiler, doğal olarak.

Hiç yorum yok: