Salı, Ekim 2

Revenge!!!

Roma için intikam zamanı. Inter faciasının ardından kilit maç ManU'ya karşı. 7-1'lik hezimeti unutmanın kolay olduğunu söyleyen yok ama Totti 7-0 alırsak unuttururuz gibi bir şeyler söylemiş. Rooney de ayağındaki sakatlığı tam atamadan sakat bir açıklama yapmış: "If I was a Roma player I would have been delighted as soon as I saw the draw because I have an opportunity to make it right straight away," Git işine kardeşim, sana mı kaldı. Sen git Tevez'le uğraş, adam alacak formanı senin.Roma cephesine tekrar dönersek tüm İtalyan tabloid basını onların arkasında. İntikam da intikam. Maç normal geşemeyecek, terslikler çıkaracak, kartlar, penaltılar havada uçacak. Futbol kazansın da varsın olsun diyesi geliyor insanın.

Gönlümüz güzel oyundan ve Totti'den yana. ManU'da da Ronaldo show olsun yeter. Hakem tanıdık bir isim; Manuel Mejuto González.

Star'da CL maçları da olmasa rating hepğten yerlerde. Aydın Doğan da bu gaza kandı galiba, off-seasonda bir türlü toparlayamadılar kanalı. Eylül ayının en çok izlenen programı Fenerbahçe-İnter maçı, daha ne olsun. D Spor ekseninde bir Sky Sport mu kuracak bu adamlar, ne yapacaklar bilemedim ki. Hele dur bakalım Murdoch bir gelsin de.

Hiç yorum yok: