Çarşamba, Ekim 3

CL izlenimleri - Matchday 2.1

*Fenerbahçe'nin fiziki yetersizliğinden falan bahsedildi hep ama Moskova'da çıkardığı son yarım saat hakikaten parmak ısırttı. Jo ile Wagner Love'dan birini verin, Kezman'ı ailesiyle verelim demiş Mehmet Demirkol. Edu'nun mükemmel oyununu salak bir şekilde baltalaması, Zico'nun gözü karartıp iki genci defansa eklemesi, Ofansa Colin'i kurtarıcı olarak alması enteresan olaylardı. Deivid geçen seneki adam değil, hakikaten başkası. 2 maç 4 puan, bundan iyisi kayısı vs.*Inter son yarım saatte Chivu'nun atılmasıyla 10 kişi kaldı ama yine üstündü. 2-0 aldı götürdü maçı PSV'nin elinden. Suazo o hep beklediği boş alanları bulup bir gün feci patlayacak, inşallah bizim çocuklara denk gelmez.
*Barça, Stuttgart'tan 3 puanı 2 golle aldı. Bu Almanların "son şampiyon"u ligde de hüsranlarda, burada da. Goller ikonlardan. Puyol ve Messi.
*AS Rome & Spaletti boyunlarını büküp döndüler. Totti'nin 7-0'ı kursağında kaldı. Ronney golü koyverdi. C. Ronaldo'ya da nazar değdi, adamı Lazio'lu sanıp gaziye döndürdüler.*Lyon'a nazar mı değdi, ah mı tuttu bilemedim. Bu kez yanıldı Fransa'nın İlhan Cavcav'ı. Rangers'dan 3 tane yediler evlerinde.
*Kanoute bambaşka bir adam. Al evine bir ömür geçir. Sevilla Slavia Prag'ı 4-2 yendi, zat-ı alileri şov yaptı resmen. Esti gürledi. Kone ile, Fabiano'nun da golleri var, Türkiye topraklarına gazetelere vasıtasıyla taşınan adamlar bunlar, enteresanlar.
*Arsenal Van Persie'nin golüyle güldü. Bizim Rumenler bir türlü oturtamadı ki sistemi. Luce'den ötesi yalanmış saha kenarında. 1-0
*Sporting'in Kiev galibiyeti de öyle bir maç işte. 2-1

Hiç yorum yok: