Salı, Ekim 30

dedikodu

*Milan'da işler kötü gidiyor. Devre arası şimdilik kurtarıcı olarak görünüyor. Yaşasın yeni transferler. Liste hayli kabarık; Ronaldinho, Benzema, Drogba. Üçü de mümkün görünüyor işin enteresanı.
*West Ham, Tiago için Juve'nin kapısını çalacak. Portekizli arkadaşın TD ile sorunları epeydir gündemi meşgul ediyordu. Göreceğiz bakalım, günler neleri getirecek.
*Lokomotiv Moskova'dan Branislav Ivanovic devre arasında adından çokca söz ettireceğe benziyor. Bu Sırp oyuncu için Chelsea ile birlikte birkaç İtalyan kulübü daha sıradaymış. İngilizlerin kuyruğuna bastığı için onlar daha fazla almak isteyeceklerdir sanırım.*Juande Ramos çekti gitti ama Sevilla bu hareketin altında kalmayacakmış. Bir koyup gitme söz konusu nitekim. Ayıp demiş arkadaşlar, yazık demişler. FIFA ilgilenecekmiş bundan sonrasıyla.
*TD'lerin manevi evlatları vardır. PEşlerinden ayrılmazlar ya hani, Alves de Ramos'un ardından giden manevi evlatmış. Tottenham yolları gözükmüş ufukta.
*İtalya semalarında esen Amauri rüzgarına karşı Palermo Başkanı'ndan açıklama gelmiş. 28.5 milyon euroyu getir, Amauri'yi götür. Fiyat neden bu kadar net derseniz cevabı gayet iddialı; Torres'den daha aşağı olamaz da ondan.
*Efsanevi(!) TD Souness İrlanda'nın başına geçebilirmiş her an. İddialıymış ve arzuluymuş bu görev için. Kendisi 5-6 aydır boşta, tabi istekli olacak.

Hiç yorum yok: