Salı, Ekim 23

CL Matchday 3, Preview

Rangers - Barça maçı çok eğlenceli geçeceğe benziyor. Rangers Avrupa kupalarında, içeride çok iyi, 13 maçdır kaybetmiyor. Barça ligde tökezledi ama burası Avrupa. Kazanan turu atlamış olacak bu arada.

Stuttgart - Lyon karşılaşması iki takım için de dönüm noktası. Almanlar ligde alttalar, şampiyonluğun rehavetini bir türlü atamadılar. Lyon iyiye gidiyor, ligde yeniden liderler. CL'de ikisinin de puanı yok. Kazanan umutlarını sürdürecek.

CSKA - Inter maçında Moskova'nın alacağı puan grupta Fenerbahçe'yi uçurur. Tabi PSV'nin mağlup edilmesi gerekiyor önce. Fener'in Avrupa'da 7 maçlık bir yenilmezlik serisi var bu arada. PSV'ye de şansı hep yaver gitti, bir daha neden olmasın.

Arsenal Slavia'yı, Sevilla da Bükreş'i yener. Grupta Romenler'in sonunculuğuna katılmayan kimse göremedim. Rutin bir grup vesselam.

Beşiktaş için Liverpool maçı son şans. Türkler için her şeye rağmen mükemmel bir eşleşme ve harika bir gece. İnönü'de onları seyretmenin keyfini Saraçoğlu bile yaşatamaz.

Marsilya - Porto maçından hareket beklemiyorum açıkcası. İki takım da geçmişe mazi kıvamında. Olan liman işçilerine olacak. Zevksiz, tuzsuz. Paylaşır giderler.
...
Daha gider bu. Çok gol olur bu hafta. Bizimkilerden daha çok gelse güzel olur. Luce'nin çocukları şeytanın bacağını Milano'da kırsa süper olur...

Hiç yorum yok: