Perşembe, Ekim 4

CL İzlenimleri - Matchday 2.2

*Oldu mu Beşiktaş'ım? Acemice bir maç oynadı Ertuğrul Hoca'nın ekibi. Sen koca Porto'ya Çarşı ile birlikte 12 kişi yüklen, sahayı dar et, saldır, enerjisini manyakça bir idare ile kullanan Quaresma'dan golü ye. Dakika 90+2. Sonuç hüsran. Fenerbahçe - Inter maçında da dikkatimi çekmişti, hakemlerin -özellikle 4.- bizim kulübeye bakışları primitif bir kafese bakışı andırıyor. Bunu İnönü'de de gördüm, tesadüf değildir herhalde.*Gerets'in Marsilya'sı Anfield'dan 1-0'lık galibiyetle döndü. Rafa'nın rotasyonu ortamı bozmuş mu ne?
*Avram'da şeytan tüyü var, Mestalla'dan Drogba'nın galibiyet golüyle ayrıldılar. 1-2. Diğer goller Villa ve Joe Cole'dan. Ha maçın yıldızı da Cech, belirtmekte yarar var.
*Lazio - Real maçı 2-2 bitti. Ruud gol için doğmuş, Jardel'in daha bir topçu olanı sanki. Lazio'nun golleri de Pandev'den geldi.*Milan Celtic maçını da 1-1 bitirmek üzere olmanın verdiği huzurla Vatikan yakınlarına dönmeyi düşünürken İskoçlar yamuk yaptı. 2-1. Nakamura yoktu üstelik. Kaç gündür Dida'nın maça yetiştirileceği yazılıp çiziliyor. Bu muydu yani?
*Diğer maçlarda Werder, Olyimpiakos'a 3-1 yenildi. Kovacevic Nihat'sız da gol atıyor. Schalke, Rosenborg'u 2-0'la geçti, Luce'nin adamları şeytana çalım atacak demiştik ilk hafta. Bu sefer de utandırmadılar. Benfica'yı 1-0'la geçtiler.

*Beşiktaş için UEFA'ya kalmak başarı, Milan'a Mourinho'yu getirir "saygıdeğer" basın, Gerets'in şeytan tüyü şimdiye kadar neredeydi, Kuranyi Servet'in upgrade hali mi?

Hiç yorum yok: