Perşembe, Ekim 25

Beşiktaş'ım oley!..

Anlatılmaz yaşanır performanslarından birini daha sergiledi Çarşı öncülüğündeki Beşiktaş tribünleri. Harika işler yaptılar, takımı aldılar götürdüler, 12. adamlığı uygulamalı gösterdiler. Dünyanın en ateşli taraftarı ve önemli tribünü olarak gösterilen Kop'un temsilcilerine karşı bir anlamda gövde gösterisi yaptılar.
İnönü'nün rakibi boğan bir yapısı olsa üstüne bir de, darmadağın olur rakipler ama olsun bu da güzel.Tribünler şehitlere destek verdiler yine, canla başla saygılarını sundular, maçtan önce illegal saygı duruşunu da yaptılar, bembeyaz giyinip geldiler. Abartmadılar, saygıyı saygınca sundular.Maç;
*Agger bambaşka bir adammış, dün öğrendim.
*İbrahim Üzülmez hep aynı ama Avrupa'da daha mı farklı oynuyor ne?
*Beşiktaş ikinci yarıda iki düzgün top attı araya doğru. Onlardan biri de gol oldu zaten.
*Gerrard'ın tribünlere şaşkın bakışını unutan adam değildir.
*Şeref tribünündekilerin bile bir ara yumrukları kaldırıp eşlik ettiklerini görünce heyecanlanıyor insan.
*Bobo'nun golü hakikaten de "başbelası" bir goldü.
*Beşiktaş'ın umutları en güzel yerde geri geldi.

Perde arkası;
*Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı eksiksiz maçtaydı dün. Yabacıların şaşkınlıklarını 100 metreden anlamak mümkün.
*Ertuğrul Hoca kapalının üstündeki locada oturdu. Bir anlamda maçı ters açıdan izlemek ve kulübeye direktifleri farklı bir gözle vermekti belki amacı, öyleyse süper.*Maçtan sonra iki takım da rejenerasyon idmanına çıktı. Tribünlerde irili ufaklı kalan taraftarların sevgi çağrılarına sadece Ertuğrul Hoca yürekten karşılık verdi.
*Liverpoollu oyunculardan istenen formaların sıcak bir şekilde geri çevrilmesi çok hoş geldi gözüme. Elde kalmadı ki forma. Onlar da haklılar.
*Beşiktaş'ın kulübesinde artık bordo renk görünmüyor. Ali Gültiken'in seçimi olan bu antrenman kitleri, Sinan Engin'den veto yemiş. Herşeyini alıp gitsin hesabı.
*Tribünler maçtan sonra Liverpool taraftarlarını da eğlenceye çekmek için çabaladılar, başardılar da hani.

Hiç yorum yok: