Pazartesi, Eylül 17

Winners&Losers (Weekly)

Winners;
*Arsenal'den başlamak lazım, yola girmiş Tottenham'ı White Heart Lane'de yendiler. (1-3) Goller de tadından yenmeyecek cinsten. Premiere League'in zirvesindeler.
*Arminia Bielefeld Hansa Rostock'a 4 attı, puan kaybının bol olduğu haftada Bayern'in ardından 2. sıraya yerleşti. Golcüleri Artur Wichniarek de 4 golle krallık listesinin tepesinde. 84 doğumlu Christian Eigler de 3 golle maşallah çektiriyor.
*Galatasaray'a sessizlik yarıyor. Sakin sakin oyunlarını oturtuyorlar, 6 golle gönderdiler Konya'yı, ligin zirvesindeler.
Mehmet Demirkol Emre'ye kapak mahiyetinde feci bir yazı yazdı, bravo.
*Nihat Kahveci gol attı. Kaç zaman oldu bilmiyorum, fileleri havalandıramamıştı. Takımı da 1-0 kazandı maçı, gol daha da anlamlı oldu.*Nuri Şahin Feyenoord'un 5-0 kazandığı Breda maçında 2 gol attı. Makaay'ın yanında çok daha iyi işler yapacak gibi duruyor.
*Rusya tabii ki. Ve Blatt. İspanya'yı mükemmel bir maçın ardından 1 sayı farkla devirdiler. O coach 1 ay sonra Ahmet Cömert'te maça çıkacak, ne kadar enteresan.
*Ferrari rezil bir sezonu şampiyon kapattı. F1 derin yara aldı, pazarlamacıları cezaya ne kadar sövseler az.
*Palop 37 yaşına kadar Sevilla'da kalmasını garantileyen sözleşmeye imza attı.Losers;
*Heskey yeniden zirveye koşarken sakatlandı. Tam milli formayı da kapmıştı ama ayağını çatlattı, 2 ayı bulur geri dönmesi.
*Marsilya bu hafta da Toulouse'a yenildi, darısı Beşiktaş'a.
*Fenerbahçe sezon öncesi kamp çalışmalarında yapılacakları yeni yeni denemeye başladı. Inter maçına yetişemeyecekler doğal olarak.
*Vedat Yüksel kabak gibi golünü vermedi Beşiktaş'ın. Her ne kadar cv'si bozuk Nobre yüzünden olsa da hata büyük. Şimdi ayıkla pirincin taşını. Ulusoy istifa!
*Alex Ferguson istasyonda feci hırpalandı.
*Emre Belözoğlu, her haliyle bu listeye kafadan girer, ayrıntıya girmeyelim.

Hiç yorum yok: