Perşembe, Eylül 27

Haftaiçi Bundesliga

Bayern nokta transfer yapmış. %200 gibi bir başarısı var. Lamı, cimi yok. Geriyi de seneye beslerler sert bir İtalyanla, Kupa 1'i alıp götürürler. Cottbus'a 6 attılar, kulaklar çınlamasın diye hakem Ribery'nin frikikini saymadı. Ribery'i elinden kaçıran zihniyetin yapacağı staddan da kimseye hayır gelmez.
*Stuttgart şampiyon oldu ya Dortmund'un kıyağıyla, üzerine yatacak gibi. Ah Armin Veh, sen ne güzel adamdın. Bochum'u yendiler 1-0, belki şimdi rüzgarı döndürürler.*Leverkusen liderin arkasında, eski günlerdeki gibi kafaya oynayabilir, ne de güzel olur, Yıldıray, Ballack, Kirsten'li günler ahh, ahh. ps: Ya bu sezon her yerde eskiye rağbet var, ya da işlerden iyice bunaldım, nostalji arıyorum. Yakında anlarız.*Wolfsburg - Werder maçı 1-1 bitti. Bu iki yeşilli takımı eşit severim, Diego vs. D'alessandro hesabı. İyi oldu bu skor. Ha Diego çıkar seneye Real'in orta sahasını ben toparlarım derse lafım yok. O zaman büyüksün D'Alessandro, vefalı adamsın da.
*Frankfurt ve Arminia yaz yağmuru olacaklar galiba. Düşüş var ikisinde de, iyi başladılar ama tıkandılar hafiften, iki mağlubiyet. Bizim alternatif takımımız Köln, Freiburg'a 3-1 yenildi bu arada. SEvdiğimiz insanlar, bahsetmeden geçmemek lazım.

Hiç yorum yok: