Perşembe, Eylül 27

Carling Cup

Sürprizi bol, işte o yüzden seviyoruz ya Premier League'i, haklı çıktılar yine. Hull City'den bekliyorduk sürprizi, ters köşeye yattık. Adamlar 4 tane yediler. Cudicini eski günleri hatırlattı, şeker adamdır.

Coventry, ManU'ya 2 atıp old Trafford'dan ayrıldı. Biraz biçimsiz oldu tabi Sir'e. Coventry'nin 2 golü de Mufsid'den geldi. Yarın boy boy röportajları çıkar, gözüm Londra'da diye filan.Boro yine kayıplarda, Tottenham'dan 2 yediler. Sorun hakemlerde. Dünyanın başka bir yerinde hakemlere bu kadar yüklenilmiyor diye yazarsa The Sun hiç şaşırmam. Tuncay yok ortalıklarda bu arada.
Aston Villa, Leicester'a 1-0 yenildi evinde. Bunu da sürpriz hanesine yazdım. Blackburn'de Tugay bir 90 dakikayı daha devirmenin huzuru içinde evine döndü. Çocuklar filan şen şakrak.
Fulham'ın patronu Lawrie Sanchez'in zarar-ziyan bir açıklaması var; "I'm getting fed up with goals getting disallowed for no apparent reason. It's ridiculous. Referees and linesman are costing us week in week out," demiş kendisi. Sanki maçı Selçuk Dereli yönetmiş.

Hiç yorum yok: