Cumartesi, Eylül 22

Mourinho'nun ardından

Oldu mu hiç, koca Mourinho MAviler'i ortad bırakacak adam mıydı? Baktı ki olmayacak, ölümüm elimden olsun dedi, ne de olsa kahraman.

Abramovic uzun zamandır bir yolunu arıyordu sanki takımı saha içinde de ele geçirmenin. Zenginin cm'si böyle oynanıyor işte. Yakın arkadaşını geçirdi takımın başına. Gecenin bir yarısı mesaj atar artık; ''Sheva'yı oynatma olm, ihalede pis yendi, görsün gününü, öptm''

Avram Grant şimdi Chelsea'nin yeni teknik direktörü. Aklıma ManU'nun yardımcı antrenörü Quieros geldi. Real'in başına geçtiği zaman havalardaydı. Efendim ManU'yu zaten takım yapan oymuş, Fergie sadece maç günleri gelir takılırmış, falan falanmış. Uzun sürmedi tabi macera. Öyle geliverdi aklıma.Mourinho'nun gidişi bizim basını çok yakından ilgilendiren bir konu. Her an Türkiye'ye gelebilir ve Fenerbahçe'nin bir maçını izleyebilir. Eskiden 3 büyüklerin 3'ü de sorun yaşardı hocalarıyla. O yüzden 3 takımın da maçını izlettirirdik yeni istifa eden tüm td'lere. Şimdi bir tek Fener var elde, kaliteli Türk medyası da sımsıkı sarılıyor mecburen.
...
Mourinho'nun ardından söylenenler;
* Mark Hughes, Blackburn; "Jose was a very successful manager for Chelsea Football Club and as a consequence of that he will always be remembered by them,"
* Avram Grant, Chelsea; "I have full respect for Jose Mourinho - I enjoyed working for him,"
* Peter Kenyon, CEO, Chelsea; "there's never been a point where we've instructed the first team coach to play that player or that formation." (bu ironi gibi sanki)

Hiç yorum yok: