Perşembe, Eylül 27

Sezonun en flaş transferleri

Tam Saha'da güzel bir çalışma yapmış arkadaşlar. Bu sezon yeni bir kulübe geçiş yapan oyuncuları kategorilere ayırıp sunmuşlar. En flaşlar, dikkat çekenler, gözden kaçanlar, aldıkları paranın hakkını veremeyecekler, ikinci baharlar ve tam isabetler.

En flaşları aldık bu posta;

Kalede Stuttgart'ı şampiyon yapıp Valencia'ya geçen Timo Hildebrand.Defansta gittiği takımdan çok şey götüren Christian Chivu var, nitekim Roma'dan çok şey götürdü.Ona, Zaragoza'daki stajını tamamlayıp Barça'ya geçiş yapan Milito'lardan Gabriel olanı eşlik ediyor.Lyon fabrikasından çıkıp defansını Minas Tirith'e dönüştürmeye çalışan Barça'ya geçen müslüman topçu kervanından Eric Abidal de bu kulvarın son oyuncusu.
Ortada tabii ki bizim topraklarımızdan da geçen scarface Franck Ribery var, Bayern'in nokta atışlarından ilki.Yanıbaşında komple orta saha oyuncusu, Mourinho'nun ex-Chelsea'sinde takılan son evlat Malouda.Güney Amerika'nın son ihracatı Alexandre Pato, Kaka'yı kıskandıracak kadar iyi bir hamura sahip ve Milan'da.Orta dörtlünün son halkası koca Real'de frikikleri bu garip Hollandalı mı atacak sorularına hışımla cevap veren Wesley Sneijder var ki Ajax'ın meşhur okulunun ürünü.
Ve hücum hattı..
Carlito Tevez ileri üçlünün en yırtıcısı. ManU'da Rooney'nin partneri olduğunu söylemek bile korku salıyor zaten. Kia J.'den de kendini kurtardı nitekim.Arsenal'i bırakıp son demlerinde bir büyük kupa hasretini dindirmek için Katalunya yollarına düşen Thierry Henry diğer forvetimiz.Ve hattın 3. halkası Fernando Torres. Yorumsuz bir şahıs. İşçi çocuğu, asi. Daha ne olsun, Liverpool bundan iyisini bulamazdı. Ada'ya giderken Atletico'ya da servet bıraktı.

1 yorum:

el-faruk dedi ki...

"Minas Tirith'e dönüştürmeye çalışmak"

bu sözle anlatmak istediğinizin başka anlamları da olabilir mi acaba?