Perşembe, Eylül 20

CL izlenimleri

* Fenerbahçe'den başlamak lazım doğal olarak. Gidip gitmemek konusunda tereddüt ettim maçtan evvel, bir şeyler dürttü ve güzel maç olacak kanısı ağır bastı. İyi ki yapmışım diyor ya Nil, işte ondan. Bu postta Fenerbahçe'nin rezalet çıkaracağı, Rize karşısındaki Fener'in tek kelimeyle dağılacağı yönünde talihsiz açıklamalar yapmışız ama şöyle de bir şey var Rize karşısında oynayan takım bu değildi. Vederson da başka bir adammış, Marco gibi, seviyeli şovmen.* Arsenal, Sevilla'yı 3'ledi. Sevilla'da Barçavari bir hücum hattı var ama arkadan destek zayıf. Fabregas da efsaneleşme yolunda hızla ilerliyor. Arsene Wenger de perçinleme telaşında rüştünü.
* Milan Inzaghi ve Pirlo'yla sonuca gitti. Ne kadar da klişe bir maç diyesi geliyor insanın.
* ManU'da bir yıla kadar herkes Ronaldo'nun ağzına bakıyor olacak. Öpeyim abi.
* Real milenyumun başına dönebilir. Raul verdi Ruud attı, Ruud verdi Raul attı. Raul hala genç bu arada.
* Lyon Liegue1'e kötü başladı, aynı şekilde devam. Barça'da aynı şekildeydi. Birisi patlayacaktı, Katalanlar'ın günüymüş. 3 tane atıverdiler.* Chelsea bir türlü arkayı toparlayamadı, bahisçileri yatırdı yine. Sheva'nın cl'deki 60. golünü izledik biz de.
* Balkan derbisinde Hagi'nin evlatları 2-1 verdiler maçı.
* Bir diğer bizim üstad Lucescu'nun Shaktar'ı bu sene şeytanın bacağını kıracak gibi, üst tura yakışırlar artık. İskoçlar2 puansız gönderdiler.
* CSKA'da Güney Amerikalılar'ın gayretleri PSV'ye etmedi, onlar da boynu bükükler. Wagner Love isminin tam zıttı. Azıcık sevimli oynar insan.
* Marsilya ligde dağılırken bir çıkış yolu buluverdi kendine. Diatta efor testine girmeden kadroya alınmış sanırım. Spiker abimin yorumu çok güzeldi Cisse'nin golünden sonra; 'Diatta hep düşüyor'

1 yorum:

el-faruk dedi ki...

evet açıkçası ben de fenerin fark yemesini bekleyenlerdendim ama kazanan takım fener oldu.. artık zico yu bir kovulma telaşesi mi sardı, yoksa bu ada fenerbahçe için kaliteli şeyler yapmaya mı karar verdi bilemem.

inşallah devamı gelir diyelim..