Salı, Eylül 18

Fenerbahçe - Internazionale

Sağda solda Fenerbahçe'nin maçtan galibiyetle ayrılabileceği, en azından puan alabileceği yazılıp çiziliyor Inter maçı öncesi. Ki bunları yazan adamların çoğu Fener - Rize maçını da yerinde izlediler. Ümit Davala'nın literatürümüze kazandırdığı tabirle; Fener'den cacık olmaz.Inter eksik ve de sorunlarla geliyormuş. Mancini yamuk yapmış, öteki sorun çıkarmış. Adamlar geldiler. Forvet hattında Crespo, Suazo ve Zlatan var. Ortada Figo, Stankoviç, Dacourt, Cambiasso, Solari. Defans hattında da Zanetti, Maxvell, Samuel, Rivas.
Ha evet, kağıt üzerinde eksikler de Fenerbahçe kağıt üzerinde bile iyi değil.
**Gönlü Fener'de olduğu için Adriano kadrodışı.Tamam herkes haklı bu gelenler forvet dışında pek de Inter'e benzemiyorlar ama Fenerbahçe'de de bi şey yok ki be kardeşim. 3'lü defans eyvallah. Fenerbahçe'nin eli yüzü düzgün gözüken tek hattı ama bu adamların önünde at koşturacak kadar büyük alan bırakan bir garip orta saha kurgusu var. Bekler de bu amaca hizmet edip mümkün olduğu kadar geride basıyorlar. Sonra al sana bloklar arası bağlantı sorunu. Sayın Üründül nasıl konuşmasın.

Fenerbahçe'nin hücum hattında güç var, hareket var ama Zico malzemeyi kullanmamakta ısrarlı. Kezman, Deivid, Semih, Kazım, Alex beşlisinden bir düzgün şey çıkaramadı. Kombinasyon denemelerini de hep aynı adamlarla yapması da enteresan.

Maç yarın, 21:45, Saraçoğlu.
Ha inşallah Fener kazanır, ben de bu postu yerim, o da ayrı bir mevzu.

Hiç yorum yok: