Pazartesi, Aralık 8

Real düşerken...

Sevilla'yla tarihi bir maç oynadılar. Geri dönüşler, isyanlar, giderler ama maç sonunda koca bir hayal kırıklığı. İstanbul takımlarına kafa tutan Anadolu takımları gibiydiler. 4-3 kaybettiler. Lider Barça'nın 9 puan arkasındalar. Arada Villareal, Valencia ve dünkü skorun ardından Sevilla var.

Haftaya Barça - Real maçında dananın kuyruğu kopacak. Haftaiçi yapılan Huntelaar gövde gösterisi bir işe yaramadı gibi. Hollandalılara antipati yükseliyor. Luis Van Gaal'e ve Hollandalı ekibine çok sallanmıltı beyaz mendiller. Real tarafında da aynı görüntüleri görmek yakındır.


Tekrar dünkü maça dönelim. Real ısrarla ve inatla transfer yapıp hücum hattını zenginleştirirken dünkü maçın da en iyisi emektar Guti'ydi. Biraz da isyan eden bayrak adam Raul ve Higuain. Sevilla'nın sol kanadı komple değişti bu adamların baskısı karşısında. Onlar da sağdan geldiler, bu da Real'in sol tarafını komple değiştirtti Schuster'e. Kanoute çizgiye indi bol bol, defansı karıştırıp sürpriz adamlara gol alanları oluşturdu. Kanoute'nin hazırlığında yer almadığı bir pozisyon var ki Capel'le soldan geldiler, orda da golü yapan Kanoute oldu. İki takımın golleri de birbirini andırıyor, defansların içler acısı halleri de öyle. post-Makalele sorununu yaşıyor gibi Real.

Barça dağılmış Madrid'e neler yapacak bilinmez ama bir Johnson frikiği ile sahadan mağlup ayrılırlarsa fena olur.

Bu arada Schuster de kral adammış, Casillas gibi içi boş "yeneriz"ler yerine Barça'ya karşı şansımız yok demiş. Daum taktiğidir, ayak yapıyordur orasını bilmem ama laf oldukça doğru.

Hiç yorum yok: