Salı, Aralık 2

@dedikodu

*Real Madrid hücum hattı yine yeni yeniden listelerin zirvesine çıktı. Son bomba Huntelaar. Real'deki Dutchman ekolüne bakacak olursak transferin gerçekleşme ihtimali yüksek. +20 milyon euroluk bonservis de sorun çıkarmayacak madem, hayırlı olsun.


*Podolski, devre arasının bir diğer transfer bombası olacak gibi artık. Takımında yeterli şansı bulamamasına rağmen milli takım performansıyla hala üst düzey olabilmesi düzenli oynadığında neler yapabileceği konusunda fazlasıyla fikir veriyor. Son dönemin modası City'nin yanında Podolski'nin peşinde Premiere League'den daha bir çok takım var. Göreceğiz.
*Tottenham Gomes'in yerine kaleci bakmaya başladı dedikoduları dönüyor son dönemde. Piyasada da kaleci sıkıntısı var ciddi ciddi.
*Sezon başında Liverpool'la adı sıkça anılan Gareth Barry'nin duyguları ters dönmüş olacak ki Aston Villa'da kalmaktan yana tavır koyduğu söyleniyor. Fiyat yükseltme mi, ortam kızıştırma mı bilemedim ama Barry'de bir şeyler olacak gibi.
*Milan savunmasında SOS var. Arsenal'le sorunları olan Gallas, Arsenal-Milan ilişkilerinin de iyi olmasını göz önünde bulundurarak İtalya'nın yolunu tutabilir. Zaten Wenger'in takımının yaş ortalamasını yükseltiyordu. Milan savunmasının yaş ortalamasını da düşürür biraz!


*ManU'nun forvet hattı biraz fazla zengin. Rooney, Tevez ve Berbatov'la birlikte yancılar Ronaldo, Nani, Anderson, arkada Giggs gibi oyuncular var. Hepsinin birden kadroda direk yer bulmaları zor. Bu doğrultuda menajerlerin en çok ilgilendikleri oyuncular aynı zamanda bu sayılanlar. Birisinden birisinin kafası karışacak ve gemiyi terkedecek.
*Roma'nın gelecek vaat eden statüsündeki genç oyuncusu Jeremy Menez için Fransa turu gözüktü diyorlar. PSG ilgililer arasında en istekli olanıymış.

Hiç yorum yok: