Çarşamba, Aralık 10

Anorthosis rüyası

Güzeldi son haftanın ilk günü CL'de. Bir son haftada olması gereken hırs ve adrenalin genelde yoktu ama toptan bir boşvermişlik, garantilemenin verdiği rehavet de fazla göze çarpmadığından zevkli geldi mücadeleler.

B Grubu'ndan başlamak gerekir muhakkak. Kıbrıs Rum Kesimi'nin fahri propogandasını yapan Anorthosis Famagusta dramatik bir şekilde kaldı grubun sonunda. Bir anlamda da ibretlik onların hikayeleri. Danışıklı dövüş gibi geldi zira oynadıkları Pana maçı. Bremenliler oyunu bozunca her şey bozuldu. Grupta maçlar oynanmadan önce puan durumu şu şekildeydi; Inter:8, Pana:7, Anorthosis:6, Bremen:4.


-Her iki maç da aynı saatte başladı malumunuz- maçların 62. dakikası oynanırken de puan durumu şu şekildeydi; Inter:9, Pana:8, Anorthosis:7, Bremen:5.

Dakikalar 63'ü gösterdiğinde Mesut'un ısrarlı ve inatçı oyununa ayak uyduran Pizarro PES'te sıkça rastladığımız türden bir özel gol gönderdi Mourinho'nun deplasmanda oynayan takımına. Dananın kuyruğu koptu işte tam burada. Inter ağlarına giden gol grubun tüm takımlarını hareketlendirdi. Bremen'in 1-0 öne geçmesiyle Anorthosis grupta sonunculuğa düşüyordu. Pana da yok yere grubu ikinci bitirecekti.

Dakikalar 69'u gösterirken Karagounis, önce Servetvari bir pas aldı Famagusta defansından sonrasında kalecinin kucağına doğru bir şut gönderdi. İnanması güç ama kaleci topu içeri almayı başardı bir şekilde. Dakikalar 70 olduğunda puan durumu da aşağıdaki son haline geldi. Sonradan Bremen'den gelen goller sonucu etkilemediler.


Famagusta evine döndü, seneye yeni bir macera arayacaklar başka başka başkaldırı hikayeleri dinleyeceğiz onlardan, bir de başkaldıracak platformu bile bulamayan adanın Kuzey kısmı var. Öyle veya böyle oynadıkları her oyun mahalle maçı değerini geçemiyor. Sistemler utansın en iyisi.

Hiç yorum yok: