Salı, Aralık 9

dedikodu

*Manchester'ın forvet hattı çoklarının iştahını kabartıyor. Tevez, Berbatov, Rooney, C-Ron, Giggs, diğer gençler vs. Bu adamlardan birisinin -özellikle Tevez- devre arasında gitmesi muhtemel. Ferguson'un kafasındaki back-up ise Benzema'ymış. Takımdan kimse gitmezse de Benzema gelebilir tabi, bu da öldürücü bir ihtimal.


*Xabi Alonso'nun sezon başında L'pool'dan ayrılması gündeme geldiğinde taliplerden birisi de Arsenal'di. Viera sonrası o bölgeyi tam anlamıyla dolduramayan Wenger, ömrümü gençlerin ğişmesini beklemekle geçirmeyeceğim, zaten burada pişmişi var diyerek bu adamı hala istiyor.

*Enteresan bir dedikodu Chelsea cephesinden. Drogba'nın muhtemel gidişi düşünülerek Michael Owen potansiyel forvet listesine alınmış. Heskey'i de alırlar mı diye merak etmiyor değilim.

*Premier Lig takımlarındaki forvet açlığı had safhada. Hertha'nın yaşı geç, gönlü genç çılgın golcüsü "kardeşim Pantelic" 3-4 kulübün listesinde.

*Tottenham'dan ilginç bir haber. Sezon başında Keane-Berbatov ikilisini birden satma gafletine düşen takım Keane'i geri istiyormuş. Hatalı üretmişiz, başkasıyla değiştireceğiz mantığıyla takas yoluna gitmişler. Aaron Lennon'ı verebiliriz demişler. Tottenham'ın bir başka adamı ise Crouch. Birinden biri olur herhalde.


*Cruzeiro'nun vurucu timinden Guilherme için iki Madrid takımı nabız yokluyor. Dinamo Kiev'in kira+ön alım hakkını içeren bir teklifinin varlığı da işleri biraz hızlandırmak gerekliliğini doğuruyor. Göreceğiz.

*City'nin muhtemel transferleri sayılırken hep aynı espri yapılırdı. 8 forvet, 1 golcü orta saha, 1 de golcü defans oyuncusu. şimdi Di Natale'nin peşindelermiş. Bir şeyleri ispatlamak niyetindeler galiba.

3 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

hocam, yalnız pantelic 78li. ocak döneminde 31 olcak. gönlü genç olsa da yaşı genç sayılamaz gibi.

le saux dedi ki...

@her yol roma;

"Hocam yaşı geç, gönlü genç" yazmıştım, hafiften de kafiye olsun hesabı.

Her Yol Roma dedi ki...

ha harbi ya pardon yanlış okumuşum..