Perşembe, Aralık 11

@dedikodu

*En güzel dedikodudan başlayayım. Tuncay ile Chelsea arasında. M'boro'ya giderken takımı küçümseyenlerin tam olarak anlayamadıkları noktada Tuncay. Emre-Okan ikilisinin yaptığı o büyük hatayı yapmadı, öğütücü bir takıma gitmedi. Chelsea Tuncay için ölüp ölüp bitmiyor tabi, yanlış anlamıyorum bir şeyi ama bu iki ismin yanyana gelmesi de bizim açımızdan oldukça önemli değil mi?
ps: Bu transfer gerçekleşirse şayet, Avusturya maçının etkisi ne kadar olacak onu da merak ediyorum.


*Milan'a savunmacı lazım ya, her gitmeye müsait defans oyuncusunu yapıştırıyorlar Milano ekibine. Agger'in adı geçiyor şimdi de, transfer sezonu geçer elde bir şey olmaz, o zaman Gattuso'suz Milan neyi nasıl savunacak merak ederim.

*Real Madrid'de yeni hoca beraberinde yeni isimleri de getiriyor. Arshavin adı son günlerde telaffuz edilmeye başlandı bolca da neden hala hücum bilemedim. Ya da nereye kadar hücum?

*Rusya Ligi üzerinde yoğun bir İngiliz baskısı var şu aralar. Kimi koparabiliriz diye bakıyorlar. Favoriler az çok belli de sürprizler daha çok dikkat çekecek gibi. Zenit ve Moskova takımlarından kimler kopacak göreceğiz.

*Angel Di Maria ve David Silva devre arasını şenlendirmelerini beklediğimiz diğer önemli oyuncular. Real kancası var üzerlerinde ama kimin ne yapacağının belli olmadığı bir dönem transfer zamanları. Göreceğiz.

*Fenerbahçe'nin hali malum. Türkiye piyasasında da hareket anlamı taşıyor bu görüntü. Lucas Biglia adı gündemde son günlerde. Geçen sezon oynanan Anderlecht maçlarından sonra Biglia ile ilgili bir post yazmışız, araya da Fener alsa babından bir geyik cümlesi koymuşuz. Olursa bu transfer gülümserim.

*Adriano iyiydi kötüydü derken hafiften Mourinho ile papaz olunca yine eskiye dönüş sinyalleri verdi. Devre arası yol verilmesi muhtemel. Flamengo hemen araya girmiş, biz alırız diyerek. Memleketinde Adriano'nun istediği her şey var anlaşılan, gidince bir hoş oluyor.

Hiç yorum yok: