Cuma, Şubat 15

Spor medyasında gelecek nesil

Banu K. Yelkovan ve Güntekin Onay çoluk-çocuğa karıştılar yakın zamanda. Her ikisi de spor medyasında farklı yere koyulması gereken ender insanlardan. Banu Hanım'ın bir oğlu oldu, Güntekin Onay'ın da bir kızı.
Banu Hanım futbolun içinden gelmiyormuş, medyada yetişmiş vs. vs. geyiklerini kenara koyarsak, Banu'nun Süpürgesi'nden beri gayet de sistemli bir şekilde hep üstüne bir şeyler koyarak bugünlere getirdi kendini. Yazılarında teknik-taktik yoruma fazla yer vermiyor diyorlar, e zaten tonlarca adam var teknik direktörler için kullanım kılavuzu hazırlayan, bir de kendisi mi el atsın, gerek yok. Güzel yazıyor, lirik yazıyor, en önemlisi gerçek manada yazıyor. Tekrar konuya dönersek; Eskişehirspor-Galatasaray hattında bir çocuk dünyaya geldi, bebeğin tam oarak hangi durağı seçeceğini zaman gösterecek.Güntekin Onay için de olumsuz bir şey söylemek gelmiyor insanın içinden. Babasının oğlu nitekim. Çekirdekten sporcu. Eski Star camiası içinde biraz daha fazla kalsaydı sempatisini ciddi oranda kaybedecekti, neyse ki NTV'ye geçmek gibi harika bir işe imza attı. Serhat Ulueren'den sonra Rıdvan'la muhabbete girişmek bile bu yer değişikliğini anlamlı kılar.
...
Aklıselim iki insanın evlatları da ebeveynleri gibi olsun temennileriyle postu noktalayalım.

1 yorum:

Ortega dedi ki...

Guntekin Onay'in aslinda cocukken futbolu hic sevmedigini, bu islere tabir-i caizse karambole girdigini okumustum bir yazida. Ne kadar dogrudur bilinmez..