Çarşamba, Şubat 13

Halı saha maçı için "Nou Camp"ı ayarlamak

Nou Camp'ta maça çıkmak...
PS oynarken bile insanın duruşunu değiştiren bir şeydir bu bahsini ettiğim. Aslını yaşamak nasıldır kimbilir. Zubizaretta'nın kalesini korumak, Nadal'ın kafya çıktığı yerde topu kontrol etmek, Laudrup'un gol sevincini yaşadığı taç çizgisinde içeriye "korner gibi" bir top atmak, Romario'nun bilmem kaç kez tavaf ettiği ceza sahasına girmek, Figo'nun baktığı yerden içeriye öldürücü bir orta kesmek, Maradona'nın düşürüldüğü zeminde faule maruz kalmak, Schuster'in rakibini sert müdaheleyle durdurmasından ilham alıp yatarak kayarak müdahelelerde bulunmak, Ronaldo'nun seri çalımlarla rakiplerini dağıttığı yarı alanda yaşa başa bakmadan dömivole denemek, ne bileyim işte, daha ne çeşit varsa... Güzel hayaller velhasıl.
Barcelona yetkilileri bu duygulara kayıtsız kalamamışlar ve futbolseverler için bombayı patlatmışlar. Nou Camp'ta 90 dakikalık tam teşekküllü bir maç ayarlamak mümkün. 11 Mayıs - 19 Temmuz tarihleri arasında 40.000€ / 49.000€ parası olan herkes arayıp rezervasyonunu yaptırabilir. 35 kişilik ve 50 kişilik ekipler için biçilmiş fiyatlar bunlar. 2. tarifeyi seçenlere kulüp ekstra hizmetler de koymuş. İşin cazibesine cazibe katmış. 49.000€ ödeyen 50 kişilik ekip için; hakem, fotoğrafçı, megafondan gaz veren bir arkadaş, günün anısına bir sertifika ve takım formaları da hesaba dahil. Bir nevi tam pansiyon.Bu sistem tutarsa -ki şüphem yok- diğer kulüpler için de örnek teşkil edecek, Glazer'ler önce biz yapmalıydık diyecek vs. vs. Türkiye'de de sistemi ilk uygulayacak kulübün alnından öperim. (nasıl yapacaksam artık)
...
Okuyup da canı çekmeyen yoktur eminim. Benim canım çekmedi diyenin de futbolla ilişkisi yoktur. Her neyse, istikamet Nou Camp. Selametle.

Hiç yorum yok: