Pazartesi, Ağustos 4

Rüyaları gerçeğe dönüştüren takım: Real Madrid!

Hollandalılar'ın ikinci İspanya seferi başkent üzerinden. Euro 2008 sonrası gündeme gelmişti transfer, blogda da belirtmiştik. Marca atlamadı yine olayı ve Van der Vaart'ın Real flörtünü taşımıştı kapağa. Transferin gerçekleştiğini oyuncu resmi sitesinde duyurmuş. Hamburg - Real maçının ardından hoşluk oldu tabi. Eski transferlere benzedi biraz, iki takım maç yapar, büyük takımın başkanı rakibin bir oyuncusuna asılır, alır götürür falan. Nostalji işte.
Bu transferin üzerine bir de C-Ron gelir mi, yoksa o gelmiyor diye mi bu Hollandalı cengaver takıma dahil oldu ayrı bir muamma. Gerçi bir başka Hollandalı Wesley Sneijder'in de ayağı pert oldu Arsenal maçından sonra, 2-3 ay sahalardan uzak kalacak, bu da başka bir back-up altenatifi olarak görülebilir."Dear fans,
Last night everything came together, and I am now moving to Real Madrid.
As everybody might know I have always wanted to move to Spain, because I have a strong bond with that country. Now I'm going to play for Real Madrid… it's a dream comes true!
..."
diyerek veda etmiş resmi sitesinde. Rüyası gerçek olmuş, doğru yolu bulmuş, İspanya hastasıymış vs. vs. Ali Lukunku da 3 yaşında başlamıştı Galatasaray'ı tutmaya. Oluyor böyle.

Hiç yorum yok: