Perşembe, Ağustos 14

Emre Belözoğlu olayı

-hatalıysam düzeltin- Emre Belözoğlu Galatasaray'ı -amiyane tabirle- satalı yaklaşık 7 sene oldu. Okan Abi'siyle birlikte gitti buralardan, kulübünü yüzüstü bırakıp Avrupa'nın boşa dönen sadece öğütmeye yarayan en değirmen takımına gitti. Galatasaray taraftarı 13 ağustos akşamı 7 senede etmediği küfrü etti sanırım bu adama karşı. Futbolda gerçekten dostluk var mı?"Paranın EMRE'ttiği kişilikler satılıktır" ...mış.

6 yorum:

orkun dedi ki...

Aceto'nun zamanındaki bir postuna da aynı yorumu yazmıştım, hafiften tekrar olacak ama, şu "takımına para kazandırmadan giden futbolcu" muhabbetine illet oluyorum. Sen, elinde fırsat varken adamla 10 yıllık (hadi bilemedin 4-5 yıllık) sözleşme imzalamıyorsun, "ne olur ne olmaz, sakatlanır, formdan düşer filan, elimde patlar" diyorsun, sonra da adam tüm yükümlülüklerini yerine getirip sözleşmesi de bitince gidiyor, "vay, sattın bizi şerefsiz" oluyor, hadi oradan! "Sen tarafsın" denebilir, bu söylediklerimin Fenerbahçe-Tuncay örneğinde de arkasındayım.

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum. türk milleti çok duygusal işte. ama duygusallık boyutu güçlüden yana olmayı gerektiriyo bizde hep nedense.

muhder dedi ki...

aziz getirir emreyi de getirir gider şükürü de getirir. ortada manevi değer mi bıraktı tamamen endüstriye giden bir takım var ortada bi de stada baca taktı mı tamamdır.

Adsız dedi ki...

Arda bu emre ile arkadasmis. Adnan polat yabanci forveti, sagbek transferini falan bi kenara biraksin bu Arda'yi emreden uzak tutmaya baksin en buyuk icraat o olur.

Ortega dedi ki...

Arda'nın Fenerbahçeli samimi dostlarına söyledikleri de var.. Galatasaraylı arkadaşlar demek ki onları duysalar, delirecekler :)

Adsız dedi ki...

arda'nin galatasarayli samimi dostlarina soyledikleri de var. fenerli arkadaslar demek ki onlari duysalar delirecekler :)

laf ola beri gele...