Cumartesi, Ağustos 16

Milli adaylar

Bir turnuva bitti ve yeni turnuva öncesi ilk hazırlık maçı. Rakip Şili, 20 ağustos akşamı oynanacak maçta Maldonado ve Tello da ülkeleri adına oynayacaklar. Bizim tarafta ise davet edilen kadroda biraz gariplikler var. Maç İzmit'te oynanacak, Serdar Kulbilge kadroda. Kalitesine lafım yok da keşke bu adamı Euro 08'e de götürselerdi. Sabri Sarıoğlu hala defans oyuncusu olarak davet ediliyor, Trabzon'un yenisi Ceyhun da kadroda, Terim'in taktik denemeleri olarak düşünüyorum bunu, nitekim Emre Aşık davet edilmemiş. Bir kaç maç gazımız alınır, sonra Emre-Rüştü'ye döneriz. Orta sahada DMC bolluğu var; Marco, Topal, Ayhan, Selçuk. Aslında orta sahanın tamamı enteresan. Topuz çağrılmış, Nuri Şahin ve Caner de kadrodalar. Terim mesajı bol çalışıyor. Forvette ise Halil yeniden kadroda. Tepkisi kaderini belirleyecek. Gazetelerde atıp tuttuğu yazıldı çizildi ama iş şimdi ciddi. Hamit, Nihat, Emre Güngör ve Gökdeniz sakatlık vb. sebeplerle kadroda yoklar.Aday Kadro
Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Defans: Gökhan Gönül, Uğur Boral (Fenerbahçe) Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe)
Orta Saha: Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Selçuk İnan (Trabzonspor), Serdar Özkan (Beşiktaş), Mehmet Topuz (Kayserispor), Nuri Şahin (Dortmund), Caner Erkin (CSKA Moskova), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Mehmet Aurelio (Betis).
Forvet: Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
ps: Resmi açıklamada Aurelio'nun hangi takımda oynadığı yazılmıyor. CAS'tan onay gelene kadar böyle demek ki.

Hiç yorum yok: