Pazartesi, Haziran 16

!!!

Rezalet beklediğin turnuvanı çeyrek finaline yükselmişsin, gece coşmuşsun, sevinmişsin, yeni bir haftaya başlamak üzereyken tam. Bir şerefsiz gece vakti girsin evine, seni bayıltıp hayatının bir bölümünü de çalıp götürsün utanmadan, sıkılmadan, haysiyetsizce. Bu mu ulan bu ülkede sevinmenin karşılığı? Bu mu ulan bu topraklarda hayat sürmeye çalışmanın bedeli?

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun.
Noldu?

Yasemin Yıldırım dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

mrcool dedi ki...

çok geçmiş olsun
İnşallah çok zarar yoktur

plaki dedi ki...

geçmiş olsun dostum.

Ortega dedi ki...

Buyuk gecmis olsun..

muhder dedi ki...

büyük geçmiş olsun =(

Beercholic dedi ki...

geçmiş olsun..

aşkın dedi ki...

Şimdi yazacaklarıma belki kızacaksın ama ben yine de yazayım.
Ola ki yaralanabilirdin çünkü bu adamlar genellikle şahsi cesaretle değil haplanıp gelirler ve uyuşturucu etkisindeki bir hırsız takdir edersin ki ölümcül bir tehlikedir.
Dünyanın en tedbirli adamıyımdır ama aynı zamanda dünyanın en şanssız adamı olduğum için bütün tedbirlerime rağmen bütün aksilikler sürekli beni bulur, aksilik paratoneri olmaktansa senin başına gelen bu talihsizliği yaşamaya razıydım, yanlış anlama başına geleni küçümsemiyorum ama sağlığına bir zarar gelmedi ve iflas etmedin; ömür boyu şanssız olmaktansa daha katlanılır bir durum.
Siteni sürekli takip ediyor ve çok beğeniyorum, arzu edersen Fifa 2000 soundtrackinin en iyi 3 şarkısını yollayabilirim hediye olsun diye, elimden ancak bu gelir.

el-faruk dedi ki...

çok geçmiş olsun ancak; yine de şükretmek lazım. daha beteri de bu adamların başından çıkabilirdi(allah korusun)

sanırım kursağımızda bırakılıyor her sevinç ki; sadece hırsızlıkla ölçülemeyecek işler dönüyor. saygılarımla.....