Perşembe, Ağustos 16

Ustalara Saygı

Büyükler anlatır hep, bizim zamanımızda şu vardı, bi şutları vardı off, off. Böyle ağzımızı açıp dinleriz onları. Teknoloji gelişmemiş daha o zamanlar, tamam maçlar TV'den verilmiş de geriye bir tek betacam kaset kalmış. Ne bir youtube var, ne de başka bir şey.
Belli arşivlerin tozlu raflarında şimdi o maçlar, o goller. Oynayan büyükleri anıyoruz işte fırsat buldukça. Burada da bir dokunalım istedik. Akıllarda yer edenleri, ilham verenleri, sadece varkıklarıyla bile rakip takımları devirenleri buraya koyalım dedik.
Bu kahramanlarımızdan bazıları hala ülkemizde, bazıları da gelip geçti ama hepsi istisnasız izlerini bıraktılar ve hatıralardan asla çıkmayacaklar.Biz oynamaya çalıştığımız güzel futbolu onlara borçluyuz. Hepsine sonsuz teşekkür.

Zico, Gerets, Toschack, Tigana, Hagi, Bergomi, Beckenbauer, Banks, Best, Cantona, Cruyff, Socrates, Deschamps, Pele, Maradona, Eusebio, Garrincha, Fontaine, Bebeto, Di Stefano, Zidane, Cubillas, Weah, Desailly, Dalglish, Campos, Zizinho, Chilavert, Dunga, Bergkamp, Batistuta, Baresi, Baggio...

Sağolun, hepiniz.. Hepimiz adına...

Hiç yorum yok: