Pazartesi, Ağustos 13

Henry'siz ilk Arsenal

Bu poster kaldı yadigar.
Henry'siz Arsenal mi olurmuş deyip durduk ama oldu işte. Pires, Ljunberg, Viera derken Henry de gitti. Bundan sonra yeni neslin yıldızlaşma sürecini izlettirecek bize patron Wenger.

Şimdi alternatif Gunners üzerine kafa yormaya çalışıyor İngilizler. Fuleli ve hızlı adımlar sayesinde kontraya fena meyilli bir takımdı Arsenal şimdiye kadar ve hemen rakip kalenin önünde bitiverirlerdi. Bu sene biraz daha ortadan, derli toplu, ağır abiler gibi atak geliştirmeye çalışacaklar. kilit adam Cesc Fabregas.

------------------Lehmann------------------

Sagna------Toure--------Gallas-------Clichy

Eboue-----Fabregas-----Gilberto-----Rosicky

----------van Persie------Eduardo----------

Kale ve 4 savunmacı bozulmaz. Ortada Fabregas-Rosicky sabit kalır. Hleb diğer ikiliyi bozabilir. Forvette de Adebayor'la Arsenal'in Genç Semih adayı Walcott forma kapabilirler.

Hoyte, Senderos, Flamini de diğer kulübeciler.

2 yorum:

k. dedi ki...

henry siz arsenal olmaz.

hatta vierasız, ljunbergsiz, piressiz, bisan-etamesiz, ashley cole süz, bergkampsız..

o unutulmaz kadrodan sonrası hep zor. yine de denilson ve walcott formaya daha yakınlar sanki bence.

kuzgun leşe dedi ki...

henry büyük futbolcu, eyvallah ama wenger sanırım yaşayan en büyük futbol adamı. arsenal en son dün slavia prag'a 7 gol attı cl'de. takımdan eskiler temizlendi, yeni kimlikleri bana yine eskisini hatırlatıyor. fabregas biraz daha olgunlaştığında arsenal'in yapabileceği şeyleri düşünemiyorum bile. bu arada, ideal 11'e adebayor'u koymamışsın, çok kırıldım.

boğaz'ın öbür yakasına selamlar.