Cuma, Mayıs 30

Türkiye

A Grubunda yer alacak Milli Takımımızın kadrosu son oynadığımız Finlandiya maçı öncesi kesinleşti. Gökhan Gönül kadrodan sakatlığı nedeniyle çıkmıştı, 26 kişi kalan kadrodan çıkacak 3 kişi için herkesin tahminleri farklıydı ancak Fatih Hoca son noktayı koydu. Doğal olarak kimsenin beklemediği yerden. Turnuva bitiminde bir veda sinyali mi alıyoruz artık iyiden iyiye bilemedim.Kadrodışı kalanlar; İbrahim Kaş, Yıldıray ve Halil Altıntop. 26-27 kişi üzerinde yapılan eleştiriler henüz bitmeden yeni bir dalga ile karşı karşıya hoca. Kafasındakileri uygulamaya da fırsatı yok artık, şu ana kadr uygulanamadı. Eldeki sürprizler iyi işler yaparsa, maya tutarsa gelecek parlak. Tutmasa da sabır lazım, bekleriz. Mevcut kadro yapısı itibariyle total futbol oynamaya çalışacağız, 4-3-3'lü varyasyonları deneyeceğiz, sık sık format değiştirebileceğiz. Sahaya ne kadarını yansıtabileceğiz bilemiyorum ancak hazırlık maçları pek hayra alamet gelmedi bana. Nihat soru işareti, Sabri ve Balta da keza öyle.
Kadro:
Kaleci: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta (Galatasaray), Gökhan Zan, (Beşiktaş), Servet Çetin, Emre Güngör (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor)

Orta Saha: Mehmet Aurelio, Uğur Boral, Colin Kazım (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

TD: Fatih Terim

Hiç yorum yok: