Salı, Mayıs 13

Düşen takımların düşmeyen oyuncuları...

Düşen takıma bakan gemi gözüyle bakar herkes, onlardan ne koparırsak kardır mantığıyla iyileri kapılır birer birer takımın. Kalan vefalılarla, takımı biz düşürdük yine biz çıkaracağız diyenlerle devam eder yola gariban tayfa. Bu sene de farklı olmayacak. Bizde düşen takımlardan kimler yukarıda kalacak tahminlerini yapalım beraber.Kasımpaşa'dan başlayalım; Genç oyunculardan Yekta ve Barbaros dikkat çekmişlerdi zaman içinde, yazı da boş geçmezler. Faruk Bayar ve Erhan da diğer favoriler. Fatih Akyel de kendine bir kontenjan bulup yukarıda kalır.
Manisaspor'da ciddi bir çözülme yaşanacak gibi. Takımdaki kalburüstü oyuncular bu gemide kalamazlar. Oğuz Sabankay, Ferhat, Nizamettin, kaleci Ufuk, Sezer, Burak, Selçuk İnan, Metin Akan, Rafael, Okan Koç, Uğur İnceman, Kalebane, Borbicconi, Şener ve Celalettin. Bu adamların adını buraya yazınca bir kez daha şaşırdım, bu oyunculardan kurulu bir kadronun küme düşmesi mantıklı gelmiyor hiç.
Rize;'ye de göz atarsak kısaca Serhat Akyüz, Fahri, Leandro, Ribeiro, Kürşat, Suat Usta, Zafer Biryol, kaleci Özden ve Altan Aksoy kalmazlar bu takımda. Yolları açık olsun.

1 yorum:

Ortega dedi ki...

Manisasporlu oyuncular için aldığım duyumları söyleyeyim (meşhurdur internet ortamında bu duyumlar): Uğur İnceman Beşiktaş'la anlaşmak üzere. Selçuk İnan için Ersun hoca bastırıyor, öte yandan Zico da buralarda kalırsa, Selçuk'u takımında görmek istiyor..Trabzonspor bu transfere daha yakın bence..Burak için de Fenerbahçe'nin girişimleri olduğu söyleniyor ama inanmak istemiyorum buna :D

Rafael içinse anadolu kulüpleri kıyasıya pazarlığa girişmiş durumda..