Çarşamba, Mayıs 13

Road to Championship

Liglerde sona yaklaşıyoruz, bizim ligdeki düşme hattı dillere destan, her ne kadar 2 takım garantilese de 3. takım olma yolundaki 5-6 takımın 1 puan farkla sıralanması yarışa hararet katıyor.
İngiltere'deki durum ise biraz daha farklı, biraz daha heyecanlı bizden.

Bitime 2 hafta var ve henüz düşmesi kesinleşmiş takım yok. Boro ve WesBrom şu aşamada en kötü durumdalar, son 2 haftada alacakları iki galibiyet onları da kurtarır ama şu zamana kadar kurtulmamışsa, bundan sonrası da zor tabi. Bu hafta kazanan WesBrom menajerinin "önümüzdeki hafta kolay bir L'pool maçımız var" mealindeki açıklamaları güzeldi, gülerek söyledi adam, bizde düşen takımın hocasını gülerek örseler vururlar, vururuz ya da, biz de bizden biriyiz nitekim.

- Son dönem performansına bakacak olursak Hull City yolcu gibi, lige flaş başlamanın meyveleri bu mevsime kadar tükendi doğal olarak, Bolton ve ManU maçları var.
- Boro'nun kurtulması için de kazanması gereken 2 maç Villa ve West Ham'a karşı. Villa UEFA için asılmaya devam edecek, West Ham ununu elemiş.
- Newcastle'ın Porstmouth'la oynayacağı maç da listyi biraz daha şekillendirecek. En azından takım sayısı azalacak listede.

Buradan konuşmak her zaman kolay olmuştur, blogger felsefesinin temelinde bu var zaten, ne hesap soracak bir patron var, ne de seni arayıp sallayacak bir kulüp başkanı ya da oyuncu. Yaz gitsin o zaman, nereye kadar sürerse.


Potadaki takımların kalan maçları aşağıda;
West Brom:
Sunday: Liverpool (h).
May 24: Blackburn (a).

Middlesbrough:
Saturday: Aston Villa (h).
May 24: West Ham (a).

Hull:
Saturday: Bolton (a).
May 24: Manchester United (h).

Newcastle:
Saturday: Fulham (h).
May 24: Aston Villa (a).

Sunderland:
Monday: Portsmouth (a).
May 24: Chelsea (h).

Portsmouth:
Monday: Sunderland (h).
May 24: Wigan (a).

Blackburn:
Sunday: Chelsea (a).
May 24: West Brom (h).

Bolton:
Saturday: Hull (h).
May 24: Manchester City (a).

Hiç yorum yok: