Pazartesi, Mayıs 4

Pek de aman verdiğimiz söylenemez..

Nike Turnuvası'nında ilk maçlar yapıldı. Kadıköy Kenan Evren Lisesi Halı Sahası'nda çıktığımız ilk maçı aslında 7-1, Nike resmi açıklamasına göre 6-1 kazandık. İlk tur olduğu için ses çıkarmıyoruz, ileriki turlara gidebilirsek ve benzer hatalar yapılırsa kelle alırız ona göre, Nike Türkiye Genel Müdürü'nü istifaya davet ederiz, hepimiz Le Saux'yuz tripleri atarız, şimdiden söyleyelim de bizim üzerimize oyunlar oynanmasın.


Efendim biraz da ciddiyet takınacak olursak; ilk maçın endişesinden olsa gerek tutuk başladık ama iyi bitirdik, 1-0 geriye düşüp aldık maçı. Mutluyuz ekip olarak. Hakan Ünsal'ın tel kenarı muhabbetine kanıp taç atışının olmayacağını düşündük ama varmış, yaktın bizi Hakan Ünsal.
Evet, foto arşiv fotosu, maç öncesi poz vermek aklımıza gelmedi. Nedir yani, amatörüz şunun şurasında. Karede tellerin arkasındaki dünyada yaşıyoruz imajına hizmet etmeye çalıştık, ettik de galiba biraz.

1 yorum:

SECKOW dedi ki...

abi maçların foto hakkını bari biri alsın. Tamam yokuz gurbetiz sahaların halı olan şekline. Şanlıurfa nire...İstanbul nire. Ama göze hoş gelen Hakan Ünsal mücadelesi(z) keyif vermiş.
İyi maçlar...