Cuma, Mayıs 8

dedikodu

*Trezeguet'nin Juve'den ayrılacağı kesine yakın bir şey. Yeni gideceği yer ile ilgili dedikodunun da haddi hesabı yok, İngiliz kulüplerinden herhangi biri olabilir gibi genel bir ibare var, bu genel ibareyi özele çeviren tek takım Lyon gibi gözüküyor.


*Tottenham'dan Benoit Assou-Ekott'un bolca taliplisi var. Önceliği Arsene Wenger kendisinde görmüş, Clichy'nin Real Madrid flörtüne karşı sürülen bu önermenin önündeki en büyük engel Harry Redknapp.

*Kim Kallström. FM'cilerin yılardır patlama yapmasını bekledikleri adam. Lyon'da mütevazi bir hayat sürdükten sonra İngiltere'ye yelken açacak gibi görünüyor. Everton ve Tottenham öncelikli hedefler.

*Jonas Olsson, West Brom savunmasında önemli roller üstlenen 83 doğumlu İskandinav. Orta karar Premier Lig takımları için biçilmiş kaftan. Onlar da boş durmuyorlar, istiyorlar kendisini.

*Bremenli Diego bir süredir takımdan ayrılma arifesinde ama bir türlü olmadı istediği, bu sezon takımına bir UEFA Finali kazandırıp gönül rahatlığı ile gidecek gibi. Juventus öncelikli alacaklar listesinde. Bayern'in de adı geçiyor ancak hafiften düşman kardeş durumu olduğundan, Bremen'in gönlü Almanya sınırları ötesine satmak.

*Adriano denen garip oyuncunun sorunu memleketmiş, bunu anladık. Flamengo ile yeni sezona başlama ihtimali yüksek. Bu arada Sevilla'nın Adriano'sunun da Inter ile adı geçiyor. Bu tarz bir back-up'ı bir Aziz Yıldırım'dan gördüm (Adrian Ilie-Sabin Ilie) bir de Inter'de göreceğiz galiba.

*Ve Ibra. Higuain artı deli gibi para yazıyor her yerde, Real'e de yakışır hani, C-Ron da gelirse hele, küstahlar takımı yine yeni yeniden..

Hiç yorum yok: