Perşembe, Ekim 9

Hıncal'ın seyir defteri

Hıncal Bey, Çalık'larla irtibatı koparmak için iyice abarttı saçmalamanın dozunu. Bugünkü (9 ekim) yazısında öyle bir yer var ki akıllara zarar, "Denizli gitmez" başlığıyla. Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a gitmeyeceğini söylüyor, detayda da sebepler var. Hey gidi hey...Bir başka konu da Galatasaray Cafe Crown'un antrenörü ile ilgili. Ülker sponsorluk yaptı etti, sağolsun ama hocayı da kendisi seçti diyerek yönetim kademesindekilere taş atıyor. İşin enteresanı Hıncal bu yorumu yaparken GSCC'nin TeknoSA Türkiye Kupası'ndaki durumu. 2 maçını kaybetmiş ve şansı çok az. (Hıncal skor yazarı olmuş bu arada, hayırlı olsun) Son maçta acaba denilen sürpriz oluyor ve GSCC aldığı farklı ve de tek galibiyetle gruptan çıkan ikinci takım oluyor. (Hıncal sınıfta kalıyor, bir sonraki yazısı için basketbol maçlarını izlemeye karar vermiş de olabilir.)
Yazısının esas kısmında da tribün - TV kıyaslaması yapmış Hıncal Bey. Tribünlerde keyif alamadığı için evdeymiş, oradan takılıyormuş, o meşhur bahçesinde her şey daha bir güzelmiş. Bırak bunları canım sen de. Hizmetten yakınıyor beyefendi, halk sporundan kalma son kırıntılar var çok şükür stadlarda ve hiç bir TV maçı stadyumdaki o atmosferi sağlamıyor, sağlayamıyor.
...
Artık zamanı geldi, Ciner Grubu ekibi iyiden iyiye güçlendirdi, kadro genişledi, piyasa bhirbirine girdi, neden hala bu ısrar, sen de git işte, daha fazla direnmenin manası nedir ki.

Hiç yorum yok: