Pazartesi, Ekim 6

Back to the reality

Tatili Fenerbahçe - Kayseri maçıyla Saraçoğlu'nda noktaladık. Girmeden önce 1 puanın iyi olacağını düşünüyordum ama oyundan biraz karakter beklentim vardı, bu kadarını kimse beklemiyordu herhalde, tribünde tüm duyguları yaşayan taraftara geçmiş olsun.Maç günü...
acı - acı - acı - kırmızı bayrak - ay yıldız tişört - saygısız saygı duruşu - şehitlere sin kaflı cümlelerle saygı saçmalığı - hep destek tam destek - tek kimlik fenerbahçe - Aziz Yıldırım'dan tepki! - sonun başlangıcı - uzun toplar - Julius Aghahowa - ofsayt - gol - Volkan Demirel klasikleri - İlk yarıda 3 değişiklik - Emre Belözoğlu gerçeği - kurtarıcı İlhan Parlak - takımın en iyisi Deniz Barış - Hava topu alamayan defans oyuncusu Yasin Çakmak - rakibi durduramayan defans oyuncusu Yasin Çakmak - oyunu başlatamayan defans oyuncusu Yasin Çakmak - Aghahowa - büyük kaleci Volkan Demirel - 45' - yemin - hırs - gaz - 15 dakika - Sevilla günlerindeki Uğur Boral - garip penaltı - Roberto Carlos - tartışmalı pozisyonlar - beklenen penaltılar - Aghahowa - garip hakem - I love you Zico - Mehmet, Mehmet, Mehmet Aurelio - bizimle uğraşma, takımı toparla - yönetim bu takım senin eserin - Turgay - ışıkların kapanmasına gerek kalmadan boşalan tribünler - Aziz Yıldırım protestoları - acı - ihtiras - aldatma - kargaşa - protokol tribününde olay - fenerium alt'ta olay - üst'te olay - migros'ta olay - Kayseri'ye alkışlar - duyguların suyunun çıktığı anlar - ıslıklar - ıslıklar - ıslıklar - boşvermişliğin bünyede oluşturduğu garip sinirler ve tüm umutların tükendiği anlar - hiçlik...
Bir de Rıdvan klişesi: Fenerbahçe sabaha kadar oynasa Kayseri'yi yenemez, sahi kimi yener?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fenerbahçe tv'de maçtan hemen önce yapılan bir röportajda yorumcu şöyle diyordu "alexsiz fener orta sahasının ne yapacağını merak ediyorum". babamla hemen cevap verdik "hiç-bir-şey".

bir emre parantezi açmak istiyorum. çoğu Türk futbol seyircisi emre yi Attacking Midfielder Left/Center olarak hatırlıyor. ancak geçen yıllar ve uzun sakatlıklar emre yi defensive midfielder center pozisyonuna doğru götürmüştür. emre artık ne eski driblinglerini ne de adam eksiltmelerini yapabilmektedir. en azından ben emre den bu sene hiçbir medet ummuyorum. 3 maç var 4 maç yok şeklinde bir sezon geçirecek muhtemelen.

üç beş yazı önce de yaptığım yorumu tekrarlamak istiyorum. fenerin problemi güçsüz bir takım olmasıdır. birbirlerinin yerini alabilecek kaliteli oyunculardan yoksundur. futbolu ve herşeyin en iyisini bilen(!) yöneticilerimiz bu takıma paralel pasların efendisi maldonado yu ve 33'lük sakat josico'yu, suratına yansıttığı sorumluluk bilincini oyununan yansıtamayan roberto carlos'u layık görmektedir.

ne diyim..çok yazık oldu o zaman ümit özat'a...

saygılar,