Cumartesi, Eylül 20

"Hakemlerimize güveniyoruz"

Başlıktaki cümleyi Adnan Polat, GSTV'deki konuşmasının sonlarına doğru sarfediyor. Aşağıda da konuşmanın içeriğinden alıntılar var. Ramazan başa vuruyor bazen...
- "Saha içi yönetimde hakemlerin en üst düzeyde gayret göstermeleri lazım."
- "...(rakipler) karşınıza öyle bir zihniyet ve mantıkla çıkıyorlar ki, tam tabiri ile bazı kasaplar çıkıyor, o milyon dolarlık ayakları durdurmanın yolunu ancak onlara tekme atmakla buluyorlar ve ciddi olarak da futbolcularımızı sakatlıyorlar. Burada maalesef, saha içi yönetimi tolerans gösteriyor. Bunların engellenmesini istiyoruz."
- "Hasan topa kafa atmaya çalışıyor, karşısındaki futbolcu Hasan'ın suratını dağıtmaya dirsekle çıkıyor ve bu da hakemin gözünün önünde oluyor."
- "Bir pozisyonda Servet'in formasını korner sırasında çekiyor, öyle hale geliyor ki forma, neredeyse Servet'in üstünden çıkacak. Ben bekliyordum forma çıksın, hakem de Servet'e formasını çıkardı diye sarı kart göstersin diye. Yani öyle bir görüntü ortaya çıktı."
- "Düşünüyorum, vakit geçirmeyle ilgili olarak kaleci Ömer, 2. yarının başında bir sarı kart yeseydi, olaylar bu hale gelmeyecekti ve bana göre Ömer de kırmızı kart görüp atılmayacaktı."

2 yorum:

Unknown dedi ki...

haksız mı?

le saux dedi ki...

Aslolan haksızlık değil başlıkla içeriğin uyumsuzluğu.

Bu ifadelerin tamamının Adnan Polat tarafından söylendiğini dikkate alınca da işte bu ironiyle karşılaşıyoruz.