Pazartesi, Eylül 8

dedikodu

*Newcastle'ın arayışları dört koldan sürüyor, Slaven Biliç adaylardan bir başkası. Terim ekolünden bir arkadaş o da malum. İyidir ancak Newcastle bu alanda yalnız değil, West Ham da Biliç'i isteyenler arasındaymış, hocası giden soluğu Hırvatistan'da alıyor. İngiltere'yi Euro 2008 dışında bıraktıysa iyi hocadır boş bakışı da vardır hani bu işte. Rock müzikle West Ham'ın arası iyidir, Biliç bir yere gidecekse bu West Ham olsun bari.*Domenech'in kader maçı Sırbistan'la olacakmış. Bu sefer de bir halt edemez ve eline yüzüne bulaştırırsa işleri mesleğinden olacak.
*Tottenhamlı Boateng, Birmingham'a 3 aylık kiralık gidecekmiş. Bir yerlerde bir sorun olsa gerek.
*Robinho'dan sonra Higuain için de City söylentileri çıkmaya başladı, asıl hedef Ruud'dur da stepnedeki gençlik ateşine de önem veriyorlardır belki araplar, kim bilir.
*Manchester United, yakasını Real'den yeni kurtardı ki şimdi yeni bir bela musallat oldu Ronaldo üzerinden. Bu kez fazla uzaktan birileri değil, yakınlardaki kapı komşusu City. Eğlenceli olacak.
*Berbatov'un gelişine en çok sevinenlerin başında çiçeği burnunda coach Solskjaer geliyor, yedek kalacağı maçlara hazırlayacak anlaşılan şimdiden. Benim gönlümden geçen Semih'i bu adama vermek ama zor biraz.*Arsenal - Appiah flörtünün ardı arkası nedir bilinmez ama söylentiler ciddi boyutlara ulaşıyor artık. Transfer gerçekleşirse Appiah'tan çok pis işler çıkacak demektir.
*Antrenörlük kurslarına katılan Reizeger için Guardiola'nın yanında yer bakılıyormuş, eski topraklar neler yapar göreceğiz, aralarına de Boer'leri de aldılar mıydı...
*Podolski ve Di Maria ocak döneminde zirve için en büyük adaylar. Real ve Barça'nın -neredeyse- forvetsiz transfer dönemi geçirdikleri dikkate alınırsa ocak Podolski olacak.

Hiç yorum yok: