Cuma, Eylül 4

Fenerbahçe'nin Avrupa'dan Beklentisi

Taraftara sorulsa bu soru, Galatasaray'ın öldürücü hücum hattı, transfer şampiyonluğu ve Avrupa'daki final hedefi gibi gerekçelerle cevaplar iddialı gelir. Bir anlamda onlardan neyimiz eksik durumu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taraftara direk dokunan pazarlama araçlarından Fenerbahçe Dergisi de aynısını yapmış üstü kapalı olarak, Daum'u konuşturmuş ve kapağa 'Avrupa'da Türkiye'de bizim sözümüz geçecek' yorumunu çıkarmış. İyi güzel, iç sayfalarda da bu yargı destekleniyor, güzel de daha 2-3 gün önce Daum'un yaptığı bir takım yorumlar bambaşka bir formatta yansıtılmamış mıydı? 'Daum'a göre Avrupa'da kupa hayal' başlığını her yerden hatırlıyorum, iyi bir şeyler yapmaya çalışacağız gibisinden mütevazi açıklamalar gelmişti peşisıra.
Şimdi bu noktada Daum'un iddiasız görünmek için her zaman özel çaba sarfettiğini söylemek de mümkün ancak insana sormazlar mı, tüm demeçler aynı olsun da kulübün hakikaten ne istediğini, ne hedeflediğini biz de bilelim. Daha Aziz Yıldırım'ın Türkiye şampiyonluğuna endeksli hedeflerini unutamamışken..

Sonuç olarak; taraftar gaz aracı olmaya devam ediyor, 55 TL'lik kale arkası bilet fiyatlarından ne kadar uzakta geçerse konu, o kadar iyi!

2 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

Uzun bir aradan sonra, hoşgeldiniz diyelim..

le saux dedi ki...

Hoşbulduk hocam, teşekkür ederim, araların olmamasını diliyorum kendi adıma..