Perşembe, Temmuz 17

Ntvspor football manager

NTV ekibi birkaç yıldır spora özel bir oyun yapma düşüncesi içinde çalışıp duruyorlardı. Fantezi Futbolun kitleleri kesmediğini onlar da çok iyi biliyorlar tabi. Basketbola biraz yöneldiler, olmadı, sonunda realiteye en yakın oyunu, menajerliği yazdırıp NTVSpor sitesinde hayata geçirdiler. Projede Murat Kosova'nın mutlaka parmağı vardır diyerek detaylara geçelim.
Beta versiyonu ile 2 haftadır hizmet veren oyunda sistem gerçek zamanlı işliyor, hafta algısını güne çevirmek gibi bir güzellik yapmışlar ki ilgiyi maksimum tutma gayretindeler. Ancak biraz ters tepmiş, takımların yarıdan fazlası kepenk kapattılar şimdiden.Spor programını takım elbise-kravatla sunan insanların değil de, sporla yatı, sporla kalkan ve bunu bir eğlence aracı olarak gören insanların hazırladığı aşikar. Dil çok temiz ve amiyane tabirle "geyik." Oyuncuların mevkileri, antrenman teknikleri ile ilgili ciddi sorunlar var şu aşamada ancak zamanla düzeleceğini umut ediyor epeyce insan.
Mahalli lig'le başlayan macerada en üst lige kadar çıkılacakmış, 3 profesyonel ve bir amatör ligle birlikte toplam 5 lig yani. Ha taraftar yaklaşımı da çok adi; maç kazanınca geliyorlar, kaybedince gidiyorlar, ayıp olmuş biraz.
Liglerin başlamasıyla birlikte küçük format değişiklikleri yapıp tatmin edici seviyeye gelmelerini umuyoruz.
Linki de budur.

Hiç yorum yok: