Cuma, Nisan 25

UEFA U-17 Championship

4-16 Mayis tarihlerinde UEFA U-17 Sampiyonasi Antalya'da düzenlenecek. Toplamda 15 maç oynanacak ve Türkiye evsahibi olmanın verdiği gazla finali hedefleyecek. 1994 ve 2005 yıllarında elde ettiğimiz şampiyonluklar referanslarımız şu anda ancak acı olan o referans kadrolardan geriye fazla bir şeyin kalmaması.
2002 yılında Rooney, 2004'te Fabregas, 2005'te de Nuri Şahin en değerli oyuncu seçilmişlerdi bu turnuvalarda. Diğer ikisi takımlarını sırtlarken, Nuri yaz yağmuru gibi geçti, belki de biz onu geçtik, bilemiyorum. Benzema, Bojan ve C.Ronaldo da bu tedrisattan geçen diğer yıldızlar.Tekrar Şampiyonaya dönersek; İskoçya, Sirbistan ve Hollanda ile birlikte A grubunda yer alacak bizimkiler. Sırbistan'da alttan gelen ciddi bir potansiyel var, Hollanda malum, İskoçya ise bizim gibi, altlarda iyi olup üstlerde pek bir numara gösteremeyen türden.

Eurosport maçları yakından takip ediyor, biz o sıralarda Süper Lig'in son haftasına odaklanacak (11 mayıs) ve gerekli ilgiyi gösteremeyeceğiz.
Ortalık scoutlardan, simsarlardan, menajerlerden geçilmeyecek. İyi bir şeyler yakalayabilmek için de her şey müsait.Resmi sponsorların bizden olması insanı ayrı bir duygulandırıyor ancak bu markaların zaten TFF ve UEFA ile bir şekilde ilişkili olması da hafiften buruyor insanın içini.
Her neyse turnuvada yer alacak diğer takımlar B Grubu'nu oluşturuyorlar; İspanya, Fransa, İrlanda Cumhuriyeti, İsveç. İyi olan kazansın. Maksat "joga bonito"

Hiç yorum yok: