Perşembe, Nisan 17

Premier Lig Borsası

Çılgın transferler dönemi bu yaz yeniden başlayacak sanırım. Son bir iki sezondur ortalarda gözükmeyen +50 milyonluk adamlar bu sezon bulundular. Premier Lig şimdilik transferin merkezi konumunda. Hem verecekleri hem de alacakları merakla bekleniyor İngilizlerin. Halihazırda Ada'da bulunan ve seyahat engeli bulunmayanlara bir bakalım.
Öncelikli iki adam tabii ki C. Ronaldo ve C. Fabregas. Öncelikli talepkarlar da malum İspanyollar. Barça'nın canı yanıyordur şimdi, elinden kaçır, almak istemene rağmen müdahele edeme, bak arkasından usul usul.Piyasada sükse yapacak diğer isimler;
Scott Carson: Liverpool'dan kiralık 3 sezondur. Reina'nın kalesine geçmezse ciddi bir fiyata bonservisiyle gidebilir.
Mauro Zarate: Bir başka kiralık oyuncu, sürpriz yumurta gibi Al-Sadd'dan kopup geldi, 87 doğumlu olması, Arjantinli beyne sahip olması ve performansı seneye bonservisini de getirir.
David Bentley: Arsenal kökenli, kiralıktan as oyunculuğa terfi etmiş Blackburn oyuncusu. Wenger'in iyiden iyiye pişmanlıklarından biriolması muhtemel yakın zamanda.Jussi Jaaskelainen: Galatasaray için biçilmiş kaftan. Bolton'dan ayrılması kuvvetle muhtemel, gelsin 3 yıl kalede dursun, birilerini yetiştirip gitsin.
Giles Barnes: 88 doğumlu Derby oyuncusu, Derby'nin bu sezon kazandığı tek şey diyebiliriz onun için. Bu sezon olmasa da seneye çok ciddi para kazandıracaktır.
Joleon Lescott: Soldan bindiren, içeri kateden, gol atan oyunculardan, Carlos geliyor akla. Everton'dan biletini alacak gibi.
Micah Richards: Transferin en önemli oyuncularından olacak. Her ne kadar City uzun vadeli bağladıysa da kendisini, herkesin bir fiyatı ve arzuları var. Hele ki 88'li bir delikanlının.Michael Owen: Ona hala güveniyorlar, yeni bir çıkış yapacak 2010'da İngiltere'nin hücümunu şekillendirecek. O zamana kadar iyi bir partner bulması lazım ve bu yaz bunun için ideal.
Dimitar Berbatov: Aziz Yıldırım'ın yıldız sözü keşke bu adam olsa diye az iç geçirmedim ama Tottenham'dan gelen yıldız mı olur diyenler vardır mutlaka, o yüzden olmaz bu iş. Dimitar da bırakır gider o zaman büyük bir takıma.

Hiç yorum yok: