Pazartesi, Aralık 17

Winners&Losers, 17.Dec (Weekly)

Winners;
Tuncay Şanlı.
3 hafta, 3 gol. Winners listesinin başında. Attığı son gol aynı zamanda takımına 3 puanı da getiren gol.
Gökdeniz Karadeniz. Trabzon'da işler kötüye gitti mi Gökdeniz iyiye gidiyor ve takımı bir bataktan daha kurtarmanın verdiği azimle sıralıyor gollerini. Öyle yalan goller de değil hani, maç kazandıran, parmak ısırtan goller. 2 tane daha ekledi bu hafta hanesine.Semih Şentürk. Nöbetçi golcü aynen devam. Zico'dan Kezman çalımı bekleyenler yanıldı ama Semih'e güvenenler yanılmadı. Attığı 2 golle maç kazandırdı, gollerden biri sol ayakla ve hayatının golü olmaya aday.
Nihat Kahveci. 2 gollük bir performans da ondan geldi. 3-1 aldıkları Getafe mücadelesinde ilk 2 golü bıraktı filelere.
Alex Ferguson. Liverpool'u kanlı bir maçın ardından devirmeyi bildi.
Milan. Kıtalararası kupayı bildik bir senaryoyla aldı götürdü. Inzaghi'den malum goller ve Kaka'dan abartısız bir resital. Riquelme olsaydı böyle mi olurdu bilemem tabi.

Losers;
Arda Turan. Fenerbahçe maçında oyundan alınmasıyla gündeme gelen motivasyon eksikliği, Sivas maçında ayyuka çıktı. Arda; saha içinde, tribünde ve kulübede kim varsa ayırd etmeksizin dalaştı.
Roy Keane. Sunderland yalanları oynuyor. Ekimden beri galibiyet alamadılar, 15 milyonluk transferler düşündürüyor sadece.Messi. Sakatlandı, kendi adına büyük kayıp değil belki ama futbolu seven için anlatılamaz bir kayıp, ne akdar az zaman olursa olsun.
Eredivisie. Super Sunday polis engeline takıldı, grev var maçlar iptal.

Hiç yorum yok: