Cumartesi, Aralık 29

Ara durakta inecekler

Takımdan ayrılmak isteyen oyuncu ya bir kenarda somurtur ya da tüm dikkatleri üzerine çekecek kadar fazla hırs yapıp döktürür. İkisini de beceremeyen istisnaları saymıyorum. Malum devre arası geldi, ilk yarıda yerinde duramayanlara bir anlamda gün doğdu. Tahmini takım değiştirecek oyuncuları sıraladık.

Afonso Alves. Herenveen'de geçirdiği harika sezonun ardından yol almasını bekledik ama fazla nazdan olsa gerek evde kaldı. Artık vaktidir, yeni bir başlangıç ona da lazım.Klaas Jan Huntelaar. Eredivise'den yayılan yüksek standartlı forvetlerin sonuncusu. Yaş uygun, hız, fizik yerinde. Sezon sonunu görmez ve Ajax parayı seçmek zorunda kalır.
***
Nicolas Anelka. Listenin tepesinde aslında, 10 golün karşılığını almak isteyecek tabi. Adebayor'un yerine hayal ediyorum kendisini ya da Drogba'nın yanında.
***
Artur Boruc. Celtic'in kontratı bir ara yenileriz geyiğine sığınan yıldızı. Takımının CL'deki yükselişinin temelindeki, kalesindeki sağlam adam. Ucuza gidebilir ama gider.Fabio Quagliarella. Udinese'nin sağlam forvet oyuncusu. Giderse kulübüne çok iyi para getirecek. Yeni gelin hesabı, ağlaya ağlaya verecekler.
***
Valencia'nın enkazından kurtulmaya çalışanlar. Tek bir oyuncudan fazlası gemiyi terkedecek gibi. Flores'e yapılan vefasızlığın üzerine Dutchman tuz biber ekti. Villa, Silva, Morientes, Marchena durmaz artık. Zigiç oynama fırsatı bulur belki vesileyle.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Quagliarella forveth ustad defans değil.

le saux dedi ki...

İtalya deyince gayri ihtiyari defans kelimnesi çıkıveriyor, affola.