Pazartesi, Mart 2

Selim Özer


Nam-ı diğer Bursasporlu (Paşa) Selim.Bursaspor'un efsanevi intertoto kadrosundaki vazgeçilmez defans oyuncusu.Ligimizde böyle renkli adamlar beni çok keyiflendirir.Zaten "sıkıcı" ve tekdüze olan lige renk getirir bu adamlar.Tesadüf bu ya,halısahada 3-4 kez aynı sahayı paylaştık.Daha önce hiç haberdar değildim bir anda sahada ısınırken karşılaştım.Çok şaşırdım çok da sevindim bir yandan.Maç önü/çıkışı derken küçük bir samimiyet kurduk.Anlatmayı seviyor,keza ben dinlemeye doyamıyorum.Bunlar off the record türlü sohbetler tabii ama birşey söler Selim ve ben ters köşe olurum.

Soru:Selim abi Elvir Baliç nasıl bir insandır?

Paşa:Baliç iyi futbolcuydu ama kaypak adamdır.Geldiğinde Ercüment'in kramponlarını taşırdı.Sonradan kimseleri tanımadı.

2 yorum:

le saux dedi ki...

Selim Özer hep sert savunmaların adamı olarak canlanır benim zihnimde. Selim'den sonra gelen Egemen olsun, İsmail Güldüren olsun sırf bu adamın izlerini devam ettirmek için oynadılar diye düşünürüm hep.

Selim Özer'den çıkıp bizim "Elvir Baljic"e dönelim ve blogumuza hoşgeldin diyelim huzurlarınızda. İsim babası Baljic biraz kaypakmış tamam kabul ama bizim Baljic "The Guardian"a bile gitse unutmsz bizi, inanıyorum.

Bol şans..

elvir baljic dedi ki...

Aman efendim ne demek....biz hoşbulduk...Elvir Baljic futbolla hep bir mesafede aynı benim gibi...Ne futbolun avukatıyım ne de top düşmanı...sahada canım isterse oynarım...tekrar teşekkürler...