Perşembe, Mart 6

CL'de son 8-9

Sevilla 5-5 Fenerbahçe (pen 2-3)
Bir önceki sezon Kupa2'den aynı yerde aynı skorlarla AZ'ye elenen Fenerbahçe bu kez penaltılarla turu geçti, kendi tarihini yazmaya devam ediyor. Geçen sezon Sevilla UEFA Kupası'nı kazanmmıştı ve evinde en son AZ'ye yenilmişti. Enteresan ilişkiler velhasıl.
Milan 0-2 Arsenal
Wenger'in şeytanı bacağını kırması için bir şans daha. Milano'dan 2-0'lık zaferle ayrıldılar, Fabregas iyiden iyiye kendisini kabullendirdi rakiplerine. 90+2'de turu garantilemek yerine golü kovalayan bir takımdan ciddi manada korkulur. Milan'da bir devir herhalde sona erdi artık.
Barcelona 2-4 Celtic
Celtic renkliydi, eğlenceliydi ama sonunu getiremedi. Barça tecrübesi ve yıldızlarıyla çeyrek finale çıktı, CL'de bundan sonrası için bu özellikler yetmeyecek tabi. Tek gollü maçların adamı Xavi sahneye çıktı yine. Messi 2 yılda 6. ciddi sakatşığını geçirdi.
Manchester United 2-1 Lyon
İlk maç 1-1 olunca ikinci maçın adı finaldi doğal olarak. Ronaldo bu sezon iyiden iyiye alıştığımız kimliğiyle takımını üste taşıdı. Lyon bildiğimiz gibi, iyiler, hoşlar, Fransa'da tekler, Avrupa'da da çeyrek finalin ötesinde bir türlü yoklar. Dağılmaları an meselesi.

Hiç yorum yok: