Cuma, Mart 21

Capello'nun İngiltere'si

Disiplin, katı kurallar, sertlikler, tavizsiz yaklaşımlar, gürültüler daha önce defalarca yansıdı basına. Şimdi bir de kadro var elimizde Capello'nun özel seçimiyle. Beckham en çok dikkat çeken isim, kadroya çağrıldığı için medya malzemelerinden birisi tükendi, ikinci faz 11'e girip giremeyeceği, onu da zaman gösterecek.England;
James (Portsmouth), Carson (Aston Villa), Kirkland (Wigan)
***
Bridge, A Cole, Terry (Chelsea), Johnson (Portsmouth), Brown, Ferdinand (Man Utd), Lescott (Everton), Wheater (Middlesbrough), Woodgate (Tottenham), Upson (West Ham)
***
Barry, Young (Aston Villa), Bentley (Blackburn), J Cole, Lampard, Wright-Phillips (Chelsea), Beckham (Los Angeles Galaxy), Gerrard (Liverpool), Hargreaves (Man Utd), Downing (Middlesbrough), Jenas (Tottenham)
***
Walcott (Arsenal), Agbonlahor (Aston Villa), Crouch (Liverpool), Rooney (Man Utd), Owen (Newcastle), Defoe (Portsmouth)Kadroda 6 tane Chelsea oyuncusu var, Aston Villa'nın 4 oyuncusu da dikkat çekici, kale hala sorun, öyle de gider bu.

Editörün seçimi deyip biraz hava katayım ortama: James; Johnson, Terry, Ferdinand, Cole; Lampard; J Cole, Gerrard, Hargreaves; Rooney, Owen (4-1-3-2)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Robinson kaleci sorununu cozebilir bence
+ Carragher oyle azimsanmiycak gibi degil.. son maclarda gayet iyi