Pazartesi, Nisan 27

dedikodu

*Manchester hücum hattında yine bir şeyler değişecek, Berbatov oldu orada, Tevez zaten baştan beri Manchester'ın ağırlığını karakter olarak taşımakta zorlanıyordu, adam daha bi çılgınlık, ağırlık peşinde, kendi yolunu da yapıyor epeydir. Yani; Tevez gider, Benzema gelir, ortam kral olur dedikoduları var.

*Tuncay Şanlı, bombayı patlatacak gibi görünüyor. Yükseleceği kesin de kaç basamak yükseleceği konusunda soru işaretleri var. Arsenal?

*Galatasaray'dan Arda ve Topal'ın gitmeleri gerekiyor, uzunca bir süredir bekliyorum bunu belki bu yaz olur, inşallah olur. Burada garip hareketlerini artıran ve sempatiyi antipatiye çeviren bir hale bürünüyor Arda günden güne. Topal da kavram karmaşası yaşamaktan bunaldı, her yerde oynayacak kadar da deli değil. Gidin kolkola İngiltere'ye, yakışır. Arda için Bayern ad epeydir dolanıyor gerçi ama yine de ada ona daha bi yakışır.

*Drogba için sürekli dolaşan dedikodular yaşın 31 olmasından dolayı mıdır nedir bilinmez bu yaz azalacak gibi, oyuncunun bizzat "burada güzelim, özelim" mealindeki açıklamaları da bu yargıyı güçlendirir nitelikte.

*Ibrahimovic-Eto arasındaki takas hikayeleri genel olarak Avrupa ofansını harekete geçirtecek nitelikte, Mourinho cephesinde sükunet olsa da İbra iyiden iyiye meyilli bir yerlere gitmeye. Olur mu olur bu takas, üste para veren kim olursa olsun şöyle bi durup düşünmek gerekir tabi.

*Dedikodular arasında Arsenal'in adı da sıkça geçiyor. Adebayor'un ve Fabregas'ın hareket zamanı diyor çoğu kimse. Adebayor İtalya'ya, Cesc de doğduğu topraklara doğru. Göreceğiz bunu da.

Hiç yorum yok: