Pazartesi, Ekim 5

Capello'nun son İngilizleri

Milli maç arasına girmiş bulunmaktayız. Capello'nun İngiltere'sinde çok fazla değişiklik yok, bir tek Agbonlahor kadroya dahil edilmiş öncekilere ek olarak. Geçenlerde bir yerlerde Capello'nun İngiltere'si ile önceki milli takımların istatistiksel kıyaslamasında fark yok denecek kadar azdı, Capello'nun takımı da aynı şutu çekiyor, aynı ortayı yapıyormuş yani. Demek ki teknik direktör farkı dediğimiz şey bu, yüzde 10 etkilidir, yok efendim yüzde 5'e iner gibi beylik lafların gereği yok, hocanın etkisini buyrunuz görünüz.


Goalkeepers: Paul Robinson (Blackburn), Robert Green (West Ham), David James (Portsmouth)

Defenders: Ashley Cole (Chelsea), John Terry (Chelsea), Glen Johnson (Liverpool), Wayne Bridge (Manchester City), Joleon Lescott (Manchester City), Wes Brown (Manchester United), Rio Ferdinand (Manchester United), Matthew Upson (West Ham)

Midfielders: James Milner (Aston Villa), Frank Lampard (Chelsea), David Beckham (Los Angeles Galaxy), Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Manchester City), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Aaron Lennon (Tottenham)

Strikers: Emil Heskey (Aston Villa), Peter Crouch (Tottenham), Carlton Cole (West Ham), Wayne Rooney (Manchester United), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa)

Kale boş görünüyor yine ama sağlam defans kalenin açıklarını hep kapattı. Capello'nun eşi ile Beckham arasındaki samimiyet dolayısıyla da Beckham'ın kadroda yer almasını yadırgamıyoruz. West Ham ve Aston Villa'dan 3 oyuncu kadroda, yetiştirmeye ve parlatmaya devam ediyorlar, Arsenal ortalarda yok doğal olarak, ümit takımları beslemekten A takıma sıra gelmemiş, Liverpool'da bayrak derecesinde temsil ediliyor, büyüksün Gerrard.
Evet, 1966'dan beri... ile başlayacak yeni bir hikayeyi dinlemek üzere arkamıza yaslanıyoruz şimdi, Capello, sendeyiz hocam.

Hiç yorum yok: